ördek17 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3050 Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #21 arifcan7777 dedi: Hocam benlik bir durum değil ben her türlü bilgiyi verdim zaten teşekkürler. İade yapamam adama tüm bilgilerini verdim hesabın zaten elimde hesap yok ve adamda bana diyor ki hesap bende değil. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman hiç korkmayın panik yapmayın mahkeme sonucunda bellı olur ne oldugu.
arifcan7777 dedi: Hocam benlik bir durum değil ben her türlü bilgiyi verdim zaten teşekkürler. İade yapamam adama tüm bilgilerini verdim hesabın zaten elimde hesap yok ve adamda bana diyor ki hesap bende değil. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman hiç korkmayın panik yapmayın mahkeme sonucunda bellı olur ne oldugu.
3 350277 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 205 11 Ağustos 2023 #22 384710 dedi: kanıt göstermeden onaylamadıysan itemsa Genişletmek için tıkla... ördek17 dedi: iade isteyın zor ku Genişletmek için tıkla... arifcan7777 dedi: Dün İtemsatış üzerinden 350 TL'ye Valorant hesabı sattım ilk mailli alan kişi ertesi gün hesaba giriş yapamadığını beni dava edeceğini söyledi benim bir suçum yok güvenilir satıcıyım site üzerinde tcm her şeyim var ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... aynı durum bende de var. Dava felan yok demi durum nedir?
384710 dedi: kanıt göstermeden onaylamadıysan itemsa Genişletmek için tıkla... ördek17 dedi: iade isteyın zor ku Genişletmek için tıkla... arifcan7777 dedi: Dün İtemsatış üzerinden 350 TL'ye Valorant hesabı sattım ilk mailli alan kişi ertesi gün hesaba giriş yapamadığını beni dava edeceğini söyledi benim bir suçum yok güvenilir satıcıyım site üzerinde tcm her şeyim var ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... aynı durum bende de var. Dava felan yok demi durum nedir?
I iboiboibo Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #23 384710 dedi: Siparişi alıcı onayladıysa yapacak bir şey yok, fakat yardımcı olmak senin insiyatifinde olan bir şey. Genişletmek için tıkla... aynı durumu bende yaşıyorum alıcı onayladı fakat yine de şikayet etti ne yapacağım?
384710 dedi: Siparişi alıcı onayladıysa yapacak bir şey yok, fakat yardımcı olmak senin insiyatifinde olan bir şey. Genişletmek için tıkla... aynı durumu bende yaşıyorum alıcı onayladı fakat yine de şikayet etti ne yapacağım?