İtemsatış bloke bakiyeyi çekme

Yasin1233214

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 500 TL'lik bir hesap sattım bugün benim Papara hesabım vardı şu an teknik bir arıza olduğu için gönderilemiyor diyor. Çekmemin tek yoluda anne veya babanın kimlik kartıyla fotoğraf çektirmekmiş. Bunu yapmadan ben bu parayı çekebilir miyim?

Arkadaşlar 500 TL'lik bir hesap sattım bugün benim Papara hesabım vardı şu an teknik bir arıza olduğu için gönderilemiyor diyor. Çekmemin tek yoluda anne veya babanın kimlik kartıyla fotoğraf çektirmekmiş. Bunu yapmadan ben bu parayı çekebilir miyim?
Yok çekemezsin dedikleri şekilde yapacaksın.

Kendiniz veya anne babanızın banka hesabına çekebilirsiniz. Eğer yoksa Tosla'ya da çekmek mümkün.

Şok marketten 5-10 TL'ye bir Tosla kart alıp hesap açın. Parayı Tosla'ya çektikten sonra Akbank ATM'den parayı çeker ve yine Akbank ATM'den Papara'ya yatırırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı