Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 466 15 Mayıs 2023 #1 Selam İtemsatış.comdan hesabıma 10 TL yüklemek istedim ödeme yöntemini yaparken komisyonun 1004 TL yazdığını gördüm geri gitme tuşuna bastım bastığımda 2 tane ödeme işleminin başladığını gördüm bunları nasıl iptal ederim? Dosya Ekleri resim_2023-05-15_001149069.png 16,7 KB · Görüntüleme: 68
Selam İtemsatış.comdan hesabıma 10 TL yüklemek istedim ödeme yöntemini yaparken komisyonun 1004 TL yazdığını gördüm geri gitme tuşuna bastım bastığımda 2 tane ödeme işleminin başladığını gördüm bunları nasıl iptal ederim?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 15 Mayıs 2023 #2 Desteğe yaz? Paran bize gelmedi onlara gitti.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2023 #3 Flapers dedi: Desteğe yaz? Paran bize gelmedi onlara gitti. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Sorunu daha önce yaşayıp basit bir şekilde çözen biri vardır belki forumda. Bu cevap forum mantığına aykırı.
Flapers dedi: Desteğe yaz? Paran bize gelmedi onlara gitti. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Sorunu daha önce yaşayıp basit bir şekilde çözen biri vardır belki forumda. Bu cevap forum mantığına aykırı.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 15 Mayıs 2023 #4 Barisdkmn dedi: Ne alaka? Sorunu daha önce yaşayıp basit bir şekilde çözen biri vardır belki forumda. Bu cevap forum mantığına aykırı. Genişletmek için tıkla... Dümdüz şekilde destekle iletişime geçmesi lazım. Para hesabından çıktıktan sonra bankayı arayıp bloke mi yaptırması daha mantıklı? Bir çok forum üyesi canlı destekle iletişime geçmeden konu açıyor. Destekle iletişime geçmesi daha mantıklı gibi.
Barisdkmn dedi: Ne alaka? Sorunu daha önce yaşayıp basit bir şekilde çözen biri vardır belki forumda. Bu cevap forum mantığına aykırı. Genişletmek için tıkla... Dümdüz şekilde destekle iletişime geçmesi lazım. Para hesabından çıktıktan sonra bankayı arayıp bloke mi yaptırması daha mantıklı? Bir çok forum üyesi canlı destekle iletişime geçmeden konu açıyor. Destekle iletişime geçmesi daha mantıklı gibi.
Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 466 15 Mayıs 2023 #5 Flapers dedi: Desteğe yaz? Paran bize gelmedi onlara gitti. Genişletmek için tıkla... Param gitmedi hocam henüz başlatıldı olarak gözüküyor fakat bilgi alamıyorum bugda galiba.
Flapers dedi: Desteğe yaz? Paran bize gelmedi onlara gitti. Genişletmek için tıkla... Param gitmedi hocam henüz başlatıldı olarak gözüküyor fakat bilgi alamıyorum bugda galiba.