İtemsatış destek konusunda güvenilir mi?

WispX_19

Picopat
Arkadaşlar geçenlerde İtemsatış'da güzel bir Steam hesabı buldum, fiyatı da gayet uygun ancak diyelim ki bu hesabı aldıktan sonra dolandırıldım, destek kısmı benimle ilgilenir mi? Paramı iade edebilir miyim? Bunu bilmiyorum, bu konu hakkında bana bilgi verir veya yardımcı olursanız sevinirim. En kısa sürede yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Elinizde bir video kaydı veya kanıt olduğu sürece mecbur ilgilenecekler. Ben çok beğenmiyorum fakat dediğim gibi kanıt veya video varsa ilgilenirler.

Hocam hesap alındıktan sonra sözleşmelerde yazar. Ben alan birisi olarak açıklayayım, Steam hesabı alındıktan sonra giriş yaparsınız. Hesaba girildikten sonra herhangi bir sorun yoksa siparişi onaylarsınız. Onayladıktan sonra hesabı beğenmedim, az oyun var, yanlışlıkla aldım gibi sorunlarınıza karşı tekrar işlem yapılmıyor yani iade falan yapılmıyor. O yüzden alacağınız yeri ve ilanı iyi seçin.

Elinizde bir video kaydı veya kanıt olduğu sürece mecbur ilgilenecekler. Ben çok beğenmiyorum fakat dediğim gibi kanıt veya video varsa ilgilenirler.

Peki anladım.

Ben bir tane seçtim ama sıkıntı çıkar mı pek bilemedim yardımcı olur musunuz?

Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…