İtemsatış dolandırıldım

itemsatış üzerinden hangi mağazadan aldın? çeşit çeşit satıcı var satıcıya kötü puan ver yaşadığın durumu anlatan bir yorum at.
İşte sorun da bu kanka beni şikayet etmiş dolandırcı diye hesabım kapatıldı

itemsatış üzerinden hangi mağazadan aldın? çeşit çeşit satıcı var satıcıya kötü puan ver yaşadığın durumu anlatan bir yorum at.
Kanka hesabım kapatırdılar

benimle de paylaşır mısın ve kanka bu siteyi bilmeyen milyonlarca insan var bu yüzden burda yazdım ki en azından bi kısımda olsa dikkatlı olunması gerekiyor ve senin alın terin sonuçta kanka o kadar emeğin var yazık gunah değil mi bu insanlara

benimle de paylaşır mısın ve kanka bu siteyi bilmeyen milyonlarca insan var bu yüzden burda yazdım ki en azından bi kısımda olsa dikkatlı olunması gerekiyor ve senin alın terin sonuçta kanka o kadar emeğin var yazık gunah değil mi bu insanlara

Hiç bi görsel eklememişsiniz ekleyin bende inceleyeyim fikrimi söyleyeyim.

Şikayet var sitesinde şikayet aç, bakıyorlar.

Bazen kötü şeyler yararlı (kısmen) şeylere dönüşebiliyor .

Hocam İtemsatış'da bir şey satın aldıysanız ve satıcı parasını kendi kartına çektiyse İtemsatış hiçbir yardımda bulunmuyor. Ya dava açıcaksınız ya da satıcının insiyatifine bağlı kalacaksınız.

İlk mesajı hangi moderatör arkadaş düzenledi acaba, merak ettim doğrusu.

1 defa dolandırıldın 2 defa dolandırıldın ama 3 ila 10 arasında ki ürünlerde niye dolandırıldığını kimseye izah edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…