İtemsatış gerçekten dava açıyor mu?

Furkann368

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selam, bundan 8-9 ay önce yaşadığım bir mağduriyetten dolayı İtemsatış'la iletişime geçmiştim ve bir çözüm bulamayınca dava açmışlardı satıcıya. Gelişme olunca bilgilendireceğiz demişlerdi ancak 7 aydır bir geri dönüş almadım. Sizce gerçekten dava açılmış mıdır?

Açılmıyor açıkçası yüksek satışlı satıcıysa eskiden aynı şekil bir konu açıldı forumda adama dönmemişler bile.

Açılacağını zannetmiyorum, dava açılması için büyük mevlada kayıp olması lazım , onun haricinde belki ihtar falan yemişlerdir. 7 aydır da bilgilendirme yapılmaması da açılmadığının göstergesi. Açıldığını düşünüyorsan destek talebine yaz Mevcut Durumu öğrenebilir miyim diye de , item satış dava açmakla neden uğraşsın.

Açılacağını zannetmiyorum, dava açılması için büyük mevlada kayıp olması lazım, onun haricinde belki ihtar falan yemişlerdir. 7 aydır da bilgilendirme yapılmaması da açılmadığının göstergesi. Açıldığını düşünüyorsan destek talebine yaz Mevcut Durumu öğrenebilir miyim diye de, item satış dava açmakla neden uğraşsın.

2300 TL kaybolmuştu ciddiye alınır herhalde.

Dava falan açmıyor. Moderatör ve yönetim ekibi de zeki insanlardan oluşmuyor zaten. Diğer alternatiflere yönelmekte fayda var.

İcra kağıdı gönderiyorlar maksimum, dava açacaksa da bilgilerini paylaşıyorlar. İtemsatis doğrudan dava falan açmıyor. Kim dediyse yanlış bilgi vermiş sana.

İtemsatış dava açmıyor. Dava açacaksan kişinin bilgilerini sana iletiyorlar, kişinin hesabını siteden banlıyorlar (çoğu başkasının adına hesap açarak geri dönüyor). Avukat tutarsalar daha pahalıya geliyor zaten. Yönetim kadrosuda çok kötü, ben mesela zamanında GTA 5 hesap Boost almıştım oradan. Desteğe yazıyorum adamın yaptığı Boost'tan 3 gün sonra ban yedim diye. Destek adamı uyarıyor ama adam bana inaktif olduğum zaman dönüyor ancak. Ben şikayet ediyorum destek bir şey yapmıyor. En son sizi de, yapacağınız işide diyerek hepsine sövdüm ban yedim. Bu yüzden artık sadece Netflix veya ucuza oyun alıyorum.

Dostlar selam, bundan 8-9 ay önce yaşadığım bir mağduriyetten dolayı İtemsatış'la iletişime geçmiştim ve bir çözüm bulamayınca dava açmışlardı satıcıya. Gelişme olunca bilgilendireceğiz demişlerdi ancak 7 aydır bir geri dönüş almadım. Sizce gerçekten dava açılmış mıdır?

İtem dava açmaz sen dava açabilirsin sen açmazsanda siteden ban ya da ceza yer item zaten alıcı taraflı site örneğin İtemsatış'da bir hesap satın alıp hesaptaki her şeyi üzerine çekip sonra username ve şifre girme yerını yanlış diye SS atsan paranı geri alabiliyorsun o derece alıcı taraflı bir site.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı