WizzOSlams Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Kartım ön ödemeli olduğu için İtemsatış'dan bir şey alamıyorum. İtemsatış gibi siteler önerirseniz sevinirim.
Kartım ön ödemeli olduğu için İtemsatış'dan bir şey alamıyorum. İtemsatış gibi siteler önerirseniz sevinirim.
kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 885 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 WizzOSlams dedi: Kartım ön ödemeli olduğu için İtemsatış'dan bir şey alamıyorum. İtemsatış gibi siteler önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ya ben hep alıyorum kartımla.
WizzOSlams dedi: Kartım ön ödemeli olduğu için İtemsatış'dan bir şey alamıyorum. İtemsatış gibi siteler önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ya ben hep alıyorum kartımla.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 11 Temmuz 2025 #3 Ne alacağınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olunabilir. Steam, PlayStation gibi cüzdan kodları ise oyunfor ve Perdigital'e bakılabilir.
Ne alacağınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olunabilir. Steam, PlayStation gibi cüzdan kodları ise oyunfor ve Perdigital'e bakılabilir.
6 628029 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 4 11 Temmuz 2025 #4 WizzOSlams dedi: Kartım ön ödemeli olduğu için İtemsatış'dan bir şey alamıyorum. İtemsatış gibi siteler önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsun kredi kartı banka kartı pay TR ödemeyi seç. şöyle Birçok site denedim İtemsatış gibi kullanışlı arayüzü dikkat dağıtmayan basit bir site yok aktifliğide mükemmel. Dosya Ekleri IMG_2164.jpeg 81,9 KB · Görüntüleme: 23 IMG_2163.jpeg 36,4 KB · Görüntüleme: 26
WizzOSlams dedi: Kartım ön ödemeli olduğu için İtemsatış'dan bir şey alamıyorum. İtemsatış gibi siteler önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsun kredi kartı banka kartı pay TR ödemeyi seç. şöyle Birçok site denedim İtemsatış gibi kullanışlı arayüzü dikkat dağıtmayan basit bir site yok aktifliğide mükemmel.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.208 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #5 İtempazar, İtemhesap, Gamesatış.
WizzOSlams Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #6 628029 dedi: Alabiliyorsun kredi kartı banka kartı pay TR ödemeyi seç. Şöyle. Birçok site denedim İtemsatış gibi kullanışlı arayüzü dikkat dağıtmayan basit bir site yok aktifliğide mükemmel. Genişletmek için tıkla... Evet bu yöntemle 3-4 ay önce gibi böyle alışveriş yapabiliyordum fakat 1 aydır olmuyor hangi ödeme yöntemi varsa denedim hepsini. kadirbgcii dedi: Hocam nasıl ya ben hep alıyorum kartımla. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bende anlayamadım birkaç ay önce oluyordu şimdi hiç olmuyor.
628029 dedi: Alabiliyorsun kredi kartı banka kartı pay TR ödemeyi seç. Şöyle. Birçok site denedim İtemsatış gibi kullanışlı arayüzü dikkat dağıtmayan basit bir site yok aktifliğide mükemmel. Genişletmek için tıkla... Evet bu yöntemle 3-4 ay önce gibi böyle alışveriş yapabiliyordum fakat 1 aydır olmuyor hangi ödeme yöntemi varsa denedim hepsini. kadirbgcii dedi: Hocam nasıl ya ben hep alıyorum kartımla. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bende anlayamadım birkaç ay önce oluyordu şimdi hiç olmuyor.
6 628029 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 4 11 Temmuz 2025 #7 5 Temmuz hocam daha yeni işlem yapmışım tekrar dener misiniz ya da havale EFT yapın siteye. Sythexz dedi: İtempazar, itemhesap, GameSatış. Genişletmek için tıkla... İtempazar İtemsatış'ın sitesi aynı. Büyük ihtimal tüm satış siteleriyle anlaşmaları bitmiştir bu olaydan sonra.
5 Temmuz hocam daha yeni işlem yapmışım tekrar dener misiniz ya da havale EFT yapın siteye. Sythexz dedi: İtempazar, itemhesap, GameSatış. Genişletmek için tıkla... İtempazar İtemsatış'ın sitesi aynı. Büyük ihtimal tüm satış siteleriyle anlaşmaları bitmiştir bu olaydan sonra.
WizzOSlams Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #8 628029 dedi: 5 Temmuz hocam daha yeni işlem yapmışım tekrar dener misiniz ya da havale EFT yapın siteye. İtempazar İtemsatış'ın sitesi aynı. Büyük ihtimal tüm satış siteleriyle anlaşmaları bitmiştir bu olaydan sonra. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam hala aynı sorun.
628029 dedi: 5 Temmuz hocam daha yeni işlem yapmışım tekrar dener misiniz ya da havale EFT yapın siteye. İtempazar İtemsatış'ın sitesi aynı. Büyük ihtimal tüm satış siteleriyle anlaşmaları bitmiştir bu olaydan sonra. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam hala aynı sorun.