Merhaba. Bende İtemsatış'ta böyle şeyler satmak istiyorum ancak bünyelerinde nereden tedarik ediyorlar bilgim yok. Yardımcı olabilecek var mı?
Ben tedarik ederim varsa wp numarası birakMerhaba. Bende İtemsatış'ta böyle şeyler satmak istiyorum ancak bünyelerinde nereden tedarik ediyorlar bilgim yok. Yardımcı olabilecek var mı?
Hocam oradan 1 2 defa denemek için random Valorant hesabi aldim söyle diyeyim; alirsaniz sizinle beraber fazla insanada ayni hesabi satiyorlar değişim dediğimde ise farkli hesap veriyorlar fakat onlarda yine farklı kisiler vardi hesapta veya banli hesapti Steam de ise durumun farkli olduğunu düşünmüyorum.
Hayır key diyor dikkatli okuyunSteam de kimse oyununa müdahale etmiyor sonuçta random hesap adı üstünde.
Merhaba. Bende İtemsatış'ta böyle şeyler satmak istiyorum ancak bünyelerinde nereden tedarik ediyorlar bilgim yok. Yardımcı olabilecek var mı?
Hayır key diyor dikkatli okuyun.
Bir sebep vermeden söylemek istiyorum İtemsatış'dan hiçbir şey almayın hesap bile açmayın ve beni dinleyin gerçekten ben FC 25 ve Steam hesabı aldım 250 TL çöpe gitti asla asla bir şey yapmayın hocam cok iyi dinleyin beni.
Bir sebep vermeden söylemek istiyorum İtemsatış'dan hiçbir şey almayın hesap bile açmayın ve beni dinleyin gerçekten ben FC 25 ve Steam hesabı aldım 250 TL çöpe gitti asla asla bir şey yapmayın hocam cok iyi dinleyin beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.