keremimsii
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 4.2 GHz | Ekran kartı: XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8 GB GGDR6 128 Bit | Anakart: Asrock B450M-HDV R4.0 | RAM: Lexar Thor 2x8 3200Mhz CL18 DDR4 | SSD: Crucial 500 GB P3 Plus M.2 SSD | Kasa: MSI MAG Forge M100A D60 600W
- Meslek
- Öğrenci
İtemsatış'ta gezerken dikkatimi çekti şu ilan: https://www.itemsatis.com/gta-5-boost/25m-cash-25-level-full-unlock-gta-online-3183347.html
Bu ilan nasıl çalışır? Yani bunu satın aldıktan sonra nasıl gelecek ilandaki bahsedilen para, ne yapmam gerekecek? Ban riski var mı? Daha önce böyle bir alışveriş yapmadım dolandırılmaktan korkuyorum satıcı da sağ olsun cevap vermedi sorularıma. Konu hakkında bilgisi olan veya daha önce bunun gibi bir şey almış biri varsa açıklayabilir mi?
Bu ilan nasıl çalışır? Yani bunu satın aldıktan sonra nasıl gelecek ilandaki bahsedilen para, ne yapmam gerekecek? Ban riski var mı? Daha önce böyle bir alışveriş yapmadım dolandırılmaktan korkuyorum satıcı da sağ olsun cevap vermedi sorularıma. Konu hakkında bilgisi olan veya daha önce bunun gibi bir şey almış biri varsa açıklayabilir mi?