Güvenilirdir dostum zaten e-devlet bilgileriniz dolayısıyla bütün kimlik bilgileriniz, soyağacınız, annenizin kızlık soyadı dahil olmak üzere bütün bilgileriniz sızdırılmış vaziyette bu kadar üstüne titremeye gerek yok.
Güvenilirdir dostum zaten e-Devlet bilgileriniz dolayısıyla bütün kimlik bilgileriniz, soyağacınız, annenizin kızlık soyadı dahil olmak üzere bütün bilgileriniz sızdırılmış vaziyette bu kadar üstüne titremeye gerek yok.
Güvenilirdir. Hocam zaten trendyol hepsiburada vb sitelere kimlik bilgilerimizi verdiğimiz gibi hem artık bütün bilgilerimiz sızdırılmış bir seviyede korkmaya gerek yok
Uzun süredir kullandığım, satış yaptığım ve ürün aldığım bir site, tüm kullanıcıların kimliği kayıtlı olduğundan dolayı bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Sorun yok hocam bende alışveriş yaptım (hocam alışveriş yaparken doğru kişilere ulaşmaya çalışın veya birşey alırken video kaydı alın sonra sorun çıkabiliyor)
Hocam zaten istese süt dişi yeni düşmüş bebek bile bulabilir kimlik kartınızı. Hem bende zamanında pahalı bir şey satmak için kimliğimi vermiştim, bir sorun oluşmadı.