İtemsatış güvenilir mi?

Melik11

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben İtemsatış üzerinden bir hesap almayı planlıyorum ama dolandırılma ihtimalim var, (zaten alacağım şey fazla pahalı değil), eğer dolandırılsam ne yapabilirim beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Tabii ki, Valorant tarzı oyunlarda hesabınızı geri almak için genellikle ilk olarak kayıt olduğunuz e-posta adresiyle hesabı geri alabilir. Dolandırıcılık durumunda site yetkililerine başvurmak en doğrusudur. Eğer satıcı size yanıt vermez veya iade yapmazsa, duruma bağlı olarak yasal adımlar atabilirsiniz. (site de destek talebi açarsanız site yardımcı olucaktır)

Merhaba ben İtemsatış üzerinden bir hesap almayı planlıyorum ama dolandırılma ihtimalim var, (zaten alacağım şey fazla pahalı değil), eğer dolandırılsam ne yapabilirim beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Şu random LoL veya Valorant hesaplarından alacaksanız onlar 2 gün içinde geri çekiliyor sahipleri tarafından. Zaten aşırı ucuz oluyorlar 30 TL falan diye hatırlıyorum. Geri çekildiğinde 30TL için genelde hiçbir şey yapılmıyor. Yazarsanız belki yeni hesap verebilirler 1 2 seferliğine. Eğer random hesaplardan bahsetmiyor da cidden kendi üzerinize sahibinden hesap alacaksanız dolandırılma durumunda siteye yazarsanız çaresi olacaktır.

Şu random LoL veya Valorant hesaplarından alacaksanız onlar 2 gün içinde geri çekiliyor sahipleri tarafından. Zaten aşırı ucuz oluyorlar 30 TL falan diye hatırlıyorum. Geri çekildiğinde 30TL için genelde hiçbir şey yapılmıyor. Yazarsanız belki yeni hesap verebilirler 1 2 seferliğine. Eğer random hesaplardan bahsetmiyor da cidden kendi üzerinize sahibinden hesap alacaksanız dolandırılma durumunda siteye yazarsanız çaresi olacaktır.
Teşekkür ederim

Tabii ki, Valorant tarzı oyunlarda hesabınızı geri almak için genellikle ilk olarak kayıt olduğunuz e-posta adresiyle hesabı geri alabilir. Dolandırıcılık durumunda site yetkililerine başvurmak en doğrusudur. Eğer satıcı size yanıt vermez veya iade yapmazsa, duruma bağlı olarak yasal adımlar atabilirsiniz. (site de destek talebi açarsanız site yardımcı olacaktır)

Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı