yutaakral114 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 İtemsatış'tan helldivers 2 Steam key almayı düşünüyorum. İtemsatış'ın kendisi satıyor. Sahte olması gibi bir ihtimal var mı?
İtemsatış'tan helldivers 2 Steam key almayı düşünüyorum. İtemsatış'ın kendisi satıyor. Sahte olması gibi bir ihtimal var mı?
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.698 Çözümler 36 Yer Cheyenne 19 Eylül 2024 #2 Güvenilir kendi satıcıysa, canlı desteğe önce stok var mı yok mu sor.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.420 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 Satıcı İtemSatış ise güvenilir. Satıcı önemli bu durumda.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 19 Eylül 2024 #4 yutaakral114 dedi: İtemsatış'tan helldivers 2 Steam key almayı düşünüyorum. İtemsatış'ın kendisi satıyor. Sahte olması gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Satıcıya bağlı konu dışı itematıştan pahalı alışveriş yapmayın dolandırıcılık durumunda hesabı banlamaktan başka hiçbir destek sağlamıyor İtemsatış.
yutaakral114 dedi: İtemsatış'tan helldivers 2 Steam key almayı düşünüyorum. İtemsatış'ın kendisi satıyor. Sahte olması gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Satıcıya bağlı konu dışı itematıştan pahalı alışveriş yapmayın dolandırıcılık durumunda hesabı banlamaktan başka hiçbir destek sağlamıyor İtemsatış.
yutaakral114 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #5 Tamamdır...böyle bir durumda yine sitenin kendisi satıyormu diye bakacağım...Teşekkürler. XjestoTR dedi: Satıcıya bağlı konu dışı itematıştan pahalı alışveriş yapmayın dolandırıcılık durumunda hesabı banlamaktan başka hiçbir destek sağlamıyor İtemsatış. Genişletmek için tıkla...
Tamamdır...böyle bir durumda yine sitenin kendisi satıyormu diye bakacağım...Teşekkürler. XjestoTR dedi: Satıcıya bağlı konu dışı itematıştan pahalı alışveriş yapmayın dolandırıcılık durumunda hesabı banlamaktan başka hiçbir destek sağlamıyor İtemsatış. Genişletmek için tıkla...