İtemsatış güvenilir mi?

Buki01

Centipat
Daha fazla  
CS:GO item satmayı düşünüyorum fakat dolandırılma olasılığım var mı? Bu şeyler nasıl işliyor? ByNoGame gibi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Kişi parayı itemsatış'a gönderiyor sonra siz item'i veriyorsunuz. Alan kişi item'i aldığını onaylayınca para size geliyor. Kişi aldığı halde onay vermezse kanıtlarınızla desteğe yazarsınız paranızı alırsınız.

CS:GO item satmayı düşünüyorum fakat dolandırılma olasılığım var mı? Bu şeyler nasıl işliyor? ByNoGame gibi mi?

İtem satış güvenilir eğer ilan uzerinden alacaksanizda (3.taraftan yani) sorun halinde canli destek var

Item gibi şeylerde sorun olmaz ancak hesap alışverişi yapmayın derim. Hesabı satıp geri çekerlerse paranız havaya gitmiş olur.

Item gibi şeylerde sorun olmaz ancak hesap alışverişi yapmayın derim. Hesabı satıp geri çekerlerse paranız havaya gitmiş olur.

Çok kez yaşadim fakat goofy adlı satıcı diğerlerine göre çok daha iyiydi hesap 1 kere geri çekildi diğerleri bende kaldı

Peki itemi attığım halde almadıgını falan oradan işaretlese ne olur? Attığı trade linkine itemi atarken kayıt almam gerekiyor değil mi?

Peki itemi attığım halde almadıgını falan oradan işaretlese ne olur? Attığı trade linkine itemi atarken kayıt almam gerekiyor değil mi?
Sonuçta adamın attığı link, sizin trade geçmişiniz belli. Ekstra dediğiniz gibi kayıtta alırsanız sorun yaşama ihtimaliniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…