İtemsatış güvenilir mi?

necasetabi

Hectopat
Daha fazla  
Hesabımı kapatmaya çalışıyorum. Adamlar zorla içinde T.C.'min bulunduğu hesabı kapatmıyor. Hangi yasaysa bu, adamlar yazmıyor bile. Güya 5 sene sonra kapatabilirmişsiniz. Bu hesabı nasıl kapatabilirim veya bilgilerimi nasıl silebilirim? Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Bunu açıklayabilecek ve sitenin güvenliği hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilerini yanlış bilgilerle değiştirip güncelle açık kalsada sorun olmaz bu şekilde.

Ön ödemeli kart hesapları vb. hesaplarda 10 yıl içinde bilgileriniz tamamen siliniyor hocam. Yasalar böyle.

Hocam sizce çok büyük sorun olur mu bende 2 sene önce kayıt olmuştum.

Bilemiyorum. Adamlara soruyorum hangi yasa bu 5 sene kimlik alıkoymak hangi kanun hiçbir açıklama yok müşteri hizmetleri yok zaten çok yüksek ihtimal yapay zeka. Bugüne kadar bir şey olmadı.

Siteyi 3 yıldır kullanıyorum, alım satım konusunda genelde güvenilir. 1-2 kere problem yaşadım ama destek ekibi yardımcı olmuştu. Sizin bahsettiğiniz konudan ise birçok kişi şikayetçi, pek çözüm bulan yok. Sadece birkaç kişi Şikayetvar’a yazınca çözüm bulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…