İtemsatış güvenilir mi?

Hamit 13

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Windows 11 için ürün anahtarı ve bazı oyunları almayı düşünüyorum. İtemsatış diye bir site varmış, oradan sorunsuz alışveriş yapabilir miyim? Güvenilir mi? Başka önerebileceğiniz bir yer var mı? SağlamLisans'ta şu an 260 TL ürün anahtarı, İtemsatış'ta 20 TL. İnsan bir şüpheye düşüyor. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış güvenli bir sitedir. Hiç sorun yaşamadım üstüne ordan 300 liralık kazanç yapmışlığım bile oldu. Dolandırılma riskinizin olduğunu düşünmüyorum.

Site her türlü güvenilir. Para verip alamadığın bir şey olursa item satış senin yerine dava açıyor. Bir şey satmak istersen kimlik vermen gerekiyor fotoğraflarını atman gerekiyor. Her türlü güvenliği var. Bu zamana kadar yaklaşık 5 6 tane hesap satmışlığım oldu. Para kazanırsın. Alırsında. Ben aldığım ürünlerde hiçbir sorun yaşamadım.

Site güvenilir. Site içerisindeki satıcılara dikkat edin sadece. Sorun yaşarsanız da site desteğine yazarsınız.

Ben kaç kez aldım sıkıntı çıkmadı. En çok satışı olan kişiden al hiçbir şey olmaz.

Ben nereden yaptığımı hatırlamıyorum örnek olarak bu siteyi atayım. Bu tarz bir siteye gireceksiniz sadece dediği komutları CMD'ye yapıştıracaksınız işlem tamam. Windows 10 için olan 11'de de çalışıyor diye biliyorum. Ayrıca bir program falan indirmenizi isteyen site olursa virüstür. Benim dediğimde sadece komut giriyorsunuz güvenli bir yöntem, KMS diye geçiyor. Google'a "Windows 10 free activation" tarzı bir şey yazarsanız çıkar karşınıza videolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…