İtemsatış güvenilir mi?

Omer7hd

Picopat
Yer
Santa Fe
Daha fazla  
Merhaba, İtemsatış'tan AC Valhalla alacağım. Ancak İtemsatış'ın güvenilir olduğu konusunda biraz tereddütlüyüm. Bu satıcıyı buldum alınır mı sizce? Fotoğraf :

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-14 141343.png
    437,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Herşeyi kayıta alın aldıktan sonra, sorun olmaz.

Satıcı tikli hesap mı kaç satış yapmış puanı kaç garanti veriyor mu bunlara dikkat ederek al site zaten güvenilir satıcılar sıkıntı çıkarabilir sadece.

Merhaba, İtemsatış'tan AC Valhalla alacağım. Ancak İtemsatış'ın güvenilir olduğu konusunda biraz tereddütlüyüm. Bu satıcıyı buldum alınır mı sizce?
Hocam İtemsatış sitesi herkesin dilediği gibi satış yapabileceği bir platform olduğu için tam olarak güvenilir denemez. Sitede daha önce pek çok kez satış yapmış, mavi tikli ve güvenilir olan kişilerden alışveriş yapmanız en sağlıklısı olur.

Merhaba, İtemsatış'tan AC Valhalla alacağım. Ancak İtemsatış'ın güvenilir olduğu konusunda biraz tereddütlüyüm. Bu satıcıyı buldum alınır mı sizce?

Hocam satını onaylıysa ve çok satışı varsa alın ancak bazılarında teslimat uzun sürüyor biraz haberiniz olsun.

Hocam satını onaylıysa ve çok satışı varsa alın ancak bazılarında teslimat uzun sürüyor biraz haberiniz olsun.
Bazı satıcılar bot sistemine geçmiş hemen alınabiliyor.
Ben 4 5 kez oyun almıştım sıkıntı olmamıştı.

Merhaba, İtemsatış'tan AC Valhalla alacağım. Ancak İtemsatış'ın güvenilir olduğu konusunda biraz tereddütlüyüm. Bu satıcıyı buldum alınır mı sizce? Fotoğraf :
Güvenilir olup olmadığını bilemem ama bence hesap alma CD key al. Emin ol CD key çok daha iyi bir seçim hemde güvenilir.

Güvenilir olup olmadığını bilemem ama bence hesap alma CD key al. Emin ol CD key çok daha iyi bir seçim hem de güvenilir.

Hocam hesap almak daha mantıklı 20 TL'ye istediğiniz oyunu oynayabiliyorsunuz. Güvenli olmasa ne olacak?

30a yakın oyun aldım, 2 yıldır hesaplara hala erişimim var. Otomatik sisteme geçmişler, hesap gidince yenisini talep ediyorsun 10sn içinde dönüş yapılıyor. Bu devirde 20TL'ye ekmeği zor alır olduk bedavadan biraz pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…