Merhaba, İtemsatış'tan AC Valhalla alacağım. Ancak İtemsatış'ın güvenilir olduğu konusunda biraz tereddütlüyüm. Bu satıcıyı buldum alınır mı sizce? Fotoğraf :
Satıcı tikli hesap mı kaç satış yapmış puanı kaç garanti veriyor mu bunlara dikkat ederek al site zaten güvenilir satıcılar sıkıntı çıkarabilir sadece.
Hocam İtemsatış sitesi herkesin dilediği gibi satış yapabileceği bir platform olduğu için tam olarak güvenilir denemez. Sitede daha önce pek çok kez satış yapmış, mavi tikli ve güvenilir olan kişilerden alışveriş yapmanız en sağlıklısı olur.
Merhaba, İtemsatış'tan AC Valhalla alacağım. Ancak İtemsatış'ın güvenilir olduğu konusunda biraz tereddütlüyüm. Bu satıcıyı buldum alınır mı sizce? Fotoğraf :
30a yakın oyun aldım, 2 yıldır hesaplara hala erişimim var. Otomatik sisteme geçmişler, hesap gidince yenisini talep ediyorsun 10sn içinde dönüş yapılıyor. Bu devirde 20TL'ye ekmeği zor alır olduk bedavadan biraz pahalı.