AlessandroFlorenzi Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 69 Dün 22:34 #11 K_carmz dedi: Site güvenilir ancak o satıcıya bulaşmayın. Zamanında capcut pro hesabı almıştım kendisinden, garanti süresi dolmamasına rağmen hesaba destek vermeyi kesti, mağdur olmuştum. Başka satıcıyı tercih edin. Genişletmek için tıkla... bu öyleyse diğerleri daha sıkıntıdır en yüksek puanlılardan bot değilse
K_carmz dedi: Site güvenilir ancak o satıcıya bulaşmayın. Zamanında capcut pro hesabı almıştım kendisinden, garanti süresi dolmamasına rağmen hesaba destek vermeyi kesti, mağdur olmuştum. Başka satıcıyı tercih edin. Genişletmek için tıkla... bu öyleyse diğerleri daha sıkıntıdır en yüksek puanlılardan bot değilse
siradanbirmotorcu Picopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 22:37 #12 Ben zamanında hesap almıştım. Verdiği hesap çalışmadı. Satıcı ilgilenmedi am canlı desteğe yazınca anında iade edildi param.
Ben zamanında hesap almıştım. Verdiği hesap çalışmadı. Satıcı ilgilenmedi am canlı desteğe yazınca anında iade edildi param.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.609 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek Dün 22:41 #13 siradanbirmotorcu dedi: Ben zamanında hesap almıştım. Verdiği hesap çalışmadı. Satıcı ilgilenmedi am canlı desteğe yazınca anında iade edildi param. Genişletmek için tıkla... Dürüst satıcılar var da az ya son zamanlarda çok dolandırıcı satıcı konusu açılmıstı İtemsatış hakkında.
siradanbirmotorcu dedi: Ben zamanında hesap almıştım. Verdiği hesap çalışmadı. Satıcı ilgilenmedi am canlı desteğe yazınca anında iade edildi param. Genişletmek için tıkla... Dürüst satıcılar var da az ya son zamanlarda çok dolandırıcı satıcı konusu açılmıstı İtemsatış hakkında.