Rizzby Centipat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 İtemsatış da ürün satmak istiyorum. En çok satılan ve kolay kasılan ne satabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2024
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 11 Ekim 2024 #2 Her şey satılıyor önemli olan ürünün kalitesi ve sizin güvenirliğiniz, bende bir mağazayım.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 11 Ekim 2024 #3 Rizzby dedi: İtemsatış da ürün satmak istiyorum. En çok satılan ve kolay kasılan ne satabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ilgi alanlarınız ne ise onlarla ilgili bir şeyler satabilirsiniz. Mesela X oyunuyla ilgileniyorsanız X oyunun içindeki altınları parayla satabilirsiniz.
Rizzby dedi: İtemsatış da ürün satmak istiyorum. En çok satılan ve kolay kasılan ne satabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ilgi alanlarınız ne ise onlarla ilgili bir şeyler satabilirsiniz. Mesela X oyunuyla ilgileniyorsanız X oyunun içindeki altınları parayla satabilirsiniz.
Rizzby Centipat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #4 Captan.Max dedi: Her şey satılıyor önemli olan ürünün kalitesi ve sizin güvenirliğiniz, bende bir mağazayım. Genişletmek için tıkla... Onları biliyorum ancak güzel fiyata ve kolayca kasabileceğim bir ürün arıyorum son zamanlarda para ihtiyaç oluyor bana.
Captan.Max dedi: Her şey satılıyor önemli olan ürünün kalitesi ve sizin güvenirliğiniz, bende bir mağazayım. Genişletmek için tıkla... Onları biliyorum ancak güzel fiyata ve kolayca kasabileceğim bir ürün arıyorum son zamanlarda para ihtiyaç oluyor bana.
A alpsonmez02 Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2024 #5 Rizzby dedi: Onları biliyorum ancak güzel fiyata ve kolayca kasabileceğim bir ürün arıyorum son zamanlarda para ihtiyaç oluyor bana. Genişletmek için tıkla... Kolaya birşey yok, robux vs satabilirsin kasıp ama kolay hiç bişey yok dediğim gibi.
Rizzby dedi: Onları biliyorum ancak güzel fiyata ve kolayca kasabileceğim bir ürün arıyorum son zamanlarda para ihtiyaç oluyor bana. Genişletmek için tıkla... Kolaya birşey yok, robux vs satabilirsin kasıp ama kolay hiç bişey yok dediğim gibi.