A athnaer Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Hocam, selam. Ben item satışta bir ilan koydum ve birisi satın aldı. Bakiyesi hala bekliyordu bana gelmemişti. Sonra almak istemedi. Bende teslimati iptal etmek istiyorum ama olmuyor. Bilginiz var mı?
Hocam, selam. Ben item satışta bir ilan koydum ve birisi satın aldı. Bakiyesi hala bekliyordu bana gelmemişti. Sonra almak istemedi. Bende teslimati iptal etmek istiyorum ama olmuyor. Bilginiz var mı?
G GraveKeeper Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Neden canlı desteğe yazmıyorsunuz?
A athnaer Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #3 GraveKeeper dedi: Neden canlı desteğe yazmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazdıım talepde oluşturdum ama hızlı davranmak istiyorum karşıdaki kişi adına.Canlı destekde müdahale edemiyor.
GraveKeeper dedi: Neden canlı desteğe yazmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazdıım talepde oluşturdum ama hızlı davranmak istiyorum karşıdaki kişi adına.Canlı destekde müdahale edemiyor.
G GraveKeeper Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #4 athnaer dedi: Yazdıım talepde oluşturdum ama hızlı davranmak istiyorum karşıdaki kişi adına.Canlı destekde müdahale edemiyor. Genişletmek için tıkla... Bende canlı destek direk cevap veriyordu, başka bir bilgim yok maalesef.
athnaer dedi: Yazdıım talepde oluşturdum ama hızlı davranmak istiyorum karşıdaki kişi adına.Canlı destekde müdahale edemiyor. Genişletmek için tıkla... Bende canlı destek direk cevap veriyordu, başka bir bilgim yok maalesef.