İtemsatış IP hatası veriyor

B4Proo

Femtopat
Daha fazla  
İtem satışa girerken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim bilen var mı? VPN gibi şeyler açık değil modemi açıp kapattım sayfayı yeniledim olmadı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-27 saat 16.42.44_3af1edbe.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 44
Alıştan ya da satıştan dolayı mı ne yasaklanmışsın geçici olarak.

Seni engelleyen şey aslında CloudFlare. Bilgisayarın bir zombi PC olabilir ya da yanlış tespitte bulunmuş da olabillirler bir ihtimal.

Windows Defender, güvenilik duvarı gibi koruma programların açık mı ?

Seni engelleyen şey aslında Cloudflare. Bilgisayarın bir zombi PC olabilir ya da yanlış tespitte bulunmuş da olabillirler bir ihtimal.

Windows Defender, güvenilik duvarı gibi koruma programların açık mı?

Hocam geçici yasak yazıyor belki satıcıysa item satıştan banlanmış olabileceğini düşünüyorum.

Hocam geçici yasak yazıyor belki satıcıysa item satıştan banlanmış olabileceğini düşünüyorum.

Hesabı yasaklarlar site girişi değil DDoS atmadıgı sürece.

Yukarıda da yazıyor ya, websitenin güvenlik (CloudFlare) ile iletişimi var. Bu, erişilmek istenen websitesi internet üzerinden erişilebiliyor demek, çökmemiş demek.

Ama pc ile ile güvenlik (CloudFlare) arası iletişim sınırlı, çünkü potansiyel bir DDOS saldırısı gibi algılıyor. Bu uyarıyı vermesi için illa da itemsatışa gerçekleştirilen bir DDOS atağında bulunmasına gerek yok, örneğin yine CloudFlare ile korunan abc.com sitesine bir saldırıda makine zombi olarak kullanılmış olsun, CloudFlare koruduğu bütün iplere(websitelerine) bu makinenin erişimini kısıtlıyor.

Sol aşağıda karaladığı yerde zaten CloudFlare Ray yazıyor

Çözdüm arkadaşlar modemi resetleyip 30 dk sonra girmeyi denedim ve oldu.

Hayır satıcı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…