İtemsatış mağazasından Steam hesabı almak

Daha fazla  
Evet arkadaşlar bir türlü gerçekleştiremediğim bir hayalim var. God of War oynamak istiyorum:'D lakin oyun Steam'de 50 dolar, Epic Games'de ise 900 lira civarında. Korsana da bulaşmak istemediğim için bir de bu yol geldi aklıma. Peki bu yol güvenilir mi? God of War bulunduran Steam hesabı bu sitede 25 TL'ye satılıyormuş. Almalı mıyım, sorun yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20240121_223437.jpg
    IMG_20240121_223437.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıntı hesap olabiliyor bunlar ben şahsen güvenmezdim.

Evet arkadaşlar bir türlü gerçekleştiremediğim bir hayalim var. God of War oynamak istiyorum:'D lakin oyun Steam'de 50 dolar, Epic Games'de ise 900 lira civarında. Korsana da bulaşmak istemediğim için bir de bu yol geldi aklıma. Peki bu yol güvenilir mi? God of War bulunduran Steam hesabı bu sitede 25 TL'ye satılıyormuş. Almalı mıyım, sorun yaşar mıyım?

Ortak hesap mantığı bu. Bir kere yüklüyorsun ondan sonra oyuna girerken offline olarak giriyorsun. Bu şekilde çok oyun oynadım sorun yaşamadım. Ama bu siteden almadım.

Alabilirsin, sıkıntı olmaz. Çok gördüm böyle hesap alıp oyunu bitirenleri, zaten adamların yaptığı şey hesabı 20-30 kişiye satmak offline şekilde oynuyorsun. Hikayeyi bitirip salarsın, öyle yapman lazım yani. Diğer türlü 25TL'ye bulamazsın zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı