İtemsatış mağazasından Steam hesabı almak

Hocam daha önce böyle birkaç alışverişim oldu ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Aldığınız hesap ile oyunu indirip Steam'i çevrimdışına alıp oynuyorsunuz sorun olmuyor. Hesap gittiği taktirde satıcı yeni bir hesap sağlıyor ama hesap gitme olayı çok başıma gelmedi onda bir diyebilirim.

O zaman en mantıklı karar ya siteden key almak veya korsan olarak oynamak.

Korsan almaya gerek yok 25-30 TL verip bu şekilde ortak hesaplardan aldıktan sonra offline oynayabilirsin zaten, virüs riski de olmuyor.

Yani aslında 25 lira dediğimiz para çok da büyük bir para birimi değil. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum...
Hocam bende itemsatışta böyle satış yapan biri olarak eğer 470 tl ye alabiliyorsunuz key olarak alın.

Yani aslında 25 lira dediğimiz para çok da büyük bir para birimi değil. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum...
Artı olarak bu arkadaş pahalıya koymuş 40 TL ye 3 oyunlu steam hesabı satın alabilirsin senin için daha iyi olur.

Sana kalmış hocam. Ben kendi insanıma güvenmediğim için söyledim. Kendi insanım 25 TL kazanacağına yabancı birisi 0,83 Dolar kazansın kafasındayım (Trilyonda bir görülse de ülkemizde hakkı ile satış yapanlar hariç). Beleşe verse de almam. Orijinal alırım veya korsan oynarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…