Selam bugüne kadar 10 adet satış yaptım ama bazıları hala güven sorunu çekiyor ilan alırken. Bende güvenilir hesap statüsüne güvenemiyorum tamamen T.C. bilgilerimide vermek istemiyorum bir gün site patlar diye. Nasıl bu statüyü almadan daha güvenilir gözükürüm?
Selam bugüne kadar 10 adet satış yaptım ama bazıları hala güven sorunu çekiyor ilan alırken. Bende güvenilir hesap statüsüne güvenemiyorum tamamen T.C. Bilgilerimide vermek istemiyorum bir gün site patlar diye. Nasıl bu statüyü almadan daha güvenilir gözükürüm?
Hayır hocam imkansız öyle birşey. TC doğrulamasını alıcıyı dolandırmanız durumunda mahkemeye iletmek için saklı tutar. Tabi 3. kişilerle paylaşılmaz ama site patlaması durumunda TC'ler de gidebilir. Ancak yine de TC olayına bu kadar takmayın. 2023 datası yayıldığı için herkesin bilgisi herkeste var.
Selam bugüne kadar 10 adet satış yaptım ama bazıları hala güven sorunu çekiyor ilan alırken. Bende güvenilir hesap statüsüne güvenemiyorum tamamen T.C. bilgilerimide vermek istemiyorum bir gün site patlar diye. Nasıl bu statüyü almadan daha güvenilir gözükürüm?