İtemsatış para kazandırır mı?

Hocam random hesaplar satabilmeniz icin ilana Full doping + en az +500 satısınız olması gerekiyor öyle anca satıyor daha farklı kategorilere bakmanızı öneririm.

Satış için bir çare yok mu aklıma birisiyle anlaşıp karşılıklı ilan satın almak geliyor.

Hocam random hesaplar satabilmeniz icin ilana Full doping + en az +500 satısınız olması gerekiyor öyle anca satıyor daha farklı kategorilere bakmanızı öneririm.

15 liraya ilan açıp karşı taraf ödüyüp gelen parayla brn karşı tarafın ilanını ala ala satış başarısını yükseltebilir miyim?

Satış için bir çare yok mu aklıma birisiyle anlaşıp karşılıklı ilan satın almak geliyor.

15 liraya ilan açıp karşı taraf ödüyüp gelen parayla brn karşı tarafın ilanını ala ala satış başarısını yükseltebilir miyim?

İtem satısın kestigi paydan dolayı zarar edersiniz.
Steam ve Valorant kategorisinde satısa girecekseniz o satış sayılarına dediginiz yöntemle ulasmak cok zor.

Random hesap satarak nasıl zarar edebilirsinizki.
Combolist yapacaksın proxy bulup svb ya da başka bir tool ile checkliceksin 0 sermaye isteyen bir şey nasıl zarar etmeyi başardınız 😳

Hocam ben o teknikleri pek bilmiyorum. Tanesi 10-25 kuruşa falan toptan alıp satıyorum.

Hocam bilginiz var ise öğretebilirsiniz.

Belki alırız hocam bellimi olur

Bende başladım yeni satmaya mağazanın tanınması lazım tedarikçi lazım var mı sizin tedarikli ürününüz.
hocam 1-10 arası 100 adet tanesi 30 kuruştan verebilirim

Hocam ben o teknikleri pek bilmiyorum. Tanesi 10-25 kuruşa falan toptan alıp satıyorum.

Hocam bilginiz var ise öğretebilirsiniz.

Hocam 1-10 arası 100 adet tanesi 30 kuruştan verebilirim.

Hala devam ediyor musun? Etmiyorsan eskiden random hesap tedariğini nereden yapıyordun yapıyorsan şimdi nereden yapıyorsun reis.

Hala devam ediyor musun? Etmiyorsan eskiden random hesap tedariğini nereden yapıyordun yapıyorsan şimdi nereden yapıyorsun reis.
Devam etmiyorum. Sana da önermiyorum. 1 hafta içerisinde hiç satış yapamadım. Rastgele satan insanlardan toptan şekilde tedariğini sağlayabilirsin ama tekrardan söylüyorum ki önermiyorum. Çoğunluğu dolandırıcı. Ayrıca aldığın hesapların %40-50'si sıkıntılı çıkabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı