Hocam boş verin de, zarar ettim yahu2 gündür ne alan ne soran var.
Hocam random hesaplar satabilmeniz icin ilana Full doping + en az +500 satısınız olması gerekiyor öyle anca satıyor daha farklı kategorilere bakmanızı öneririm.
Hocam random hesaplar satabilmeniz icin ilana Full doping + en az +500 satısınız olması gerekiyor öyle anca satıyor daha farklı kategorilere bakmanızı öneririm.
Satış için bir çare yok mu aklıma birisiyle anlaşıp karşılıklı ilan satın almak geliyor.
15 liraya ilan açıp karşı taraf ödüyüp gelen parayla brn karşı tarafın ilanını ala ala satış başarısını yükseltebilir miyim?
Random hesap satarak nasıl zarar edebilirsinizki.
Combolist yapacaksın proxy bulup svb ya da başka bir tool ile checkliceksin 0 sermaye isteyen bir şey nasıl zarar etmeyi başardınız![]()
hocam 1-10 arası 100 adet tanesi 30 kuruştan verebilirimBelki alırız hocam bellimi olur
Bende başladım yeni satmaya mağazanın tanınması lazım tedarikçi lazım var mı sizin tedarikli ürününüz.
Hocam ben o teknikleri pek bilmiyorum. Tanesi 10-25 kuruşa falan toptan alıp satıyorum.
Hocam bilginiz var ise öğretebilirsiniz.
Hocam 1-10 arası 100 adet tanesi 30 kuruştan verebilirim.
Devam etmiyorum. Sana da önermiyorum. 1 hafta içerisinde hiç satış yapamadım. Rastgele satan insanlardan toptan şekilde tedariğini sağlayabilirsin ama tekrardan söylüyorum ki önermiyorum. Çoğunluğu dolandırıcı. Ayrıca aldığın hesapların %40-50'si sıkıntılı çıkabiliyor.Hala devam ediyor musun? Etmiyorsan eskiden random hesap tedariğini nereden yapıyordun yapıyorsan şimdi nereden yapıyorsun reis.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.