Hocam random hesaplar satabilmeniz icin ilana Full doping + en az +500 satısınız olması gerekiyor öyle anca satıyor daha farklı kategorilere bakmanızı öneririm.
Hocam random hesaplar satabilmeniz icin ilana Full doping + en az +500 satısınız olması gerekiyor öyle anca satıyor daha farklı kategorilere bakmanızı öneririm.
İtem satısın kestigi paydan dolayı zarar edersiniz.
Steam ve Valorant kategorisinde satısa girecekseniz o satış sayılarına dediginiz yöntemle ulasmak cok zor.
Random hesap satarak nasıl zarar edebilirsinizki.
Combolist yapacaksın proxy bulup svb ya da başka bir tool ile checkliceksin 0 sermaye isteyen bir şey nasıl zarar etmeyi başardınız
Random hesap satarak nasıl zarar edebilirsinizki.
Combolist yapacaksın proxy bulup svb ya da başka bir tool ile checkliceksin 0 sermaye isteyen bir şey nasıl zarar etmeyi başardınız
Devam etmiyorum. Sana da önermiyorum. 1 hafta içerisinde hiç satış yapamadım. Rastgele satan insanlardan toptan şekilde tedariğini sağlayabilirsin ama tekrardan söylüyorum ki önermiyorum. Çoğunluğu dolandırıcı. Ayrıca aldığın hesapların %40-50'si sıkıntılı çıkabiliyor.