kjsuke_urahara Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 ️+100 Oyun EA Play+ |Garantili! - 3189516 | İtemsatış bu üyeligi alırsam sorunsuz oynar mıyım banlanır mıyım?
️+100 Oyun EA Play+ |Garantili! - 3189516 | İtemsatış bu üyeligi alırsam sorunsuz oynar mıyım banlanır mıyım?
Hunerxp Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 kjsuke_urahara dedi: ️+100 Oyun EA Play+ |Garantili! - 3189516 | İtemsatış bu üyeligi alırsam sorunsuz oynar mıyım banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Açıklamada ne yazıyorsa odur alırken ekran kaydı aç sıkıntı olmaz bir sorun olursa kaydı göstererek iade talep edebilrsin diye biliyorum.
kjsuke_urahara dedi: ️+100 Oyun EA Play+ |Garantili! - 3189516 | İtemsatış bu üyeligi alırsam sorunsuz oynar mıyım banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Açıklamada ne yazıyorsa odur alırken ekran kaydı aç sıkıntı olmaz bir sorun olursa kaydı göstererek iade talep edebilrsin diye biliyorum.
kjsuke_urahara Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 Hunerxp dedi: Açıklamada ne yazıyorsa odur alırken ekran kaydı aç sıkıntı olmaz bir sorun olursa kaydı göstererek iade talep edebilrsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Parasından degil konsol banlanırmı.
Hunerxp dedi: Açıklamada ne yazıyorsa odur alırken ekran kaydı aç sıkıntı olmaz bir sorun olursa kaydı göstererek iade talep edebilrsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Parasından degil konsol banlanırmı.