İtemsatış Razer kodu nasıl nakite çevirilir?

Makaleler
4
Daha fazla  
Garanti bonus 1000 TL ile Hepsiburada'dan 2 tane 500 TL Razer kod alıp item satışta satmak istiyorum. 70 TL falan kesinti yapıyor toplam 120 TL, bir sorun çıkar mı? Hiç buradan böyle bir satış işlemi yapmadım IBAN ücreti sorunsuz yatar mı?

NOT: yanlış yazmışım itemsatis degil "gamesatis" sitesi

Son düzenleme:
E-pin ve dijital kodlu ürünleri sitenin kendisi satar. Normal kullanıcılar satamaz, tespit edilirse hesabınız yaptırıma uğrayabilir.

Sağ menüde razer al sat var ordan satabilirsiniz. Şimdi bende sattım güvenilir.

E-pin ve dijital kodlu ürünleri sitenin kendisi satar. Normal kullanıcılar satamaz, tespit edilirse hesabınız yaptırıma uğrayabilir.
Saçma geldi. Hepsiburda'dan aldığım 510 liralık kodu zaten 430 liraya falan satıyorum adamlara kesinti oldukça yüksek bide üzerine yaptırım?

Sağ menüde razer al sat var ordan satabilirsiniz. Şimdi bende sattım güvenilir.
Hepsiburda yada n11'den aldığım razer kod'u kesinti şartı ile "bize sat" diyerek satarsam parayı ibana çekersem sorun olmuyor dimi? Bekleyerek satıştan bahsetmiyorum direkt gamesatis sitesine satacağım.

itemsatis olarak anlamis olabilirsin site "gamesatis" baslıkta yanlıslık olmus.

Önceki konuya yanıt atmıştım hocam bir bakın.

Çekme işlemini denemedim hocam ama sorun olacağını sanmıyorum bende direk siteye sattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…