İtemsatış rezaleti

ismaiwz

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kıymetli İtemsatış ekibine selamlarımı ileterek konuya başlamak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki resimi bütün detaylarıyla okumanızı rica ediyorum.

Görüldüğü üzere burada hiçbir şekilde "gönderici adı soyadı İtemsatış ad soyadınız ile aynı olmalı" diye bir şart yok. Buraya kadar her şey güzeeeel şimdi gelelim destek sisteminin beni kısıtlama nedenine ☺

Ve sonrasında cevap yazılmadı şimdi destek sistemine yazdığım mesajlara bakalım.

Abuk subuk cevaplarla geçiştiriyorlar ☻ şimdi haksız olduklarını bile bile verdikleri cevaba bakalım.

Dediğim gibi belirlenen sitedeki sunucularında bu konuyu açtığım içinde yasaklandım şimdi canlı desteğin cevap vermediği anları da paylaşalım ki biraz daha etkili olsun değil mi?

Çağlar beyde buna cevap veremedi nedense

Neyse kıymetli dostlar olurda böyle bir girişim yaparsanız, önce her şeyi düzgün bir şekilde ayarlayın. Koşulmamış bir şarttan dolayı hiçbir üyenizi kısıtlamayın ve bunu yüzünüze vuran üyenizi yasaklamayın. Aksine bunu bir ders olarak alıp düzeltin, teşekkürler.

Hocam bende benzer bir sorun yaşiyorum bakiye bloke sistemi diye bir şey varmiş guvenilir kategoriye geçmem için kimligimle fotoğraf çekecekmişim saçmaliga bak.

Çok haklılar bu arada haksız yere iş yapıyorsunuz buradada tavırlı tavırlı konuşmuşsunuz e bende gideyim CC yapıp siteye 50000TL yatırıp onu kendi kartıma çekeyim çok mantıklı değil mi adamlar sizi kısıtlamakta haklılar boşuna afra tafra yapmayın iyi günler.

Hocam bende benzer bir sorun yaşiyorum bakiye bloke sistemi diye bir şey varmiş guvenilir kategoriye geçmem için kimligimle fotoğraf çekecekmişim saçmaliga bak.

Herhangi bir ilan satıp bu sorunu yaşıyorsanız bu saçmalık değildir.

Hocam sitenin haksiz yere bana dava açmayacagini nereden bilelim.

Çok haklısınız arkadaşın para göndericekse banka hesabına göndersin.

Bu ve benzeri sitelerde onlarca kez işlem yapmış biri olarak adamlar haklı maalesef. Yoğunluklarından dolayı da cevap verme zorunlulukları yok. Bu tür sitelerde işlem yapıyorsanız Hesap Sahibi ve Para Gönderilen Hesabın bilgilerinin aynı olması gerektiğini bilmek zorundasınız.

Hocam sitenin haksiz yere bana dava açmayacagini nereden bilelim.

Site size dava açamaz sadece birini dolandırdıysanız ve o kişi dava açmak istiyorsa savcılığa sizin hakkınızdaki bilgileri gönderirler ve bunu yapmaları da normal bir şey.

Site size dava açamaz sadece birini dolandırdıysanız ve o kişi dava açmak istiyorsa savcılığa sizin hakkınızdaki bilgileri gönderirler ve bunu yapmaları da normal bir şey.

Hocam beni dolandirici olarak göstermeyecegi ne malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…