Solotea Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mayıs 2023 #1 İtemSatış'ta şöyle bir satıcı var ve ben bu kişiden hesap aldım. Hesap banlı çıktı. Nerden bu kişiyi şikayet edebilirim bir türlü bulamadım.
İtemSatış'ta şöyle bir satıcı var ve ben bu kişiden hesap aldım. Hesap banlı çıktı. Nerden bu kişiyi şikayet edebilirim bir türlü bulamadım.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 Videosu var mı? Yoksa adama yaz. Vermem derse videsu falan var de desteğe şikayet edeceğim de veriri.
Videosu var mı? Yoksa adama yaz. Vermem derse videsu falan var de desteğe şikayet edeceğim de veriri.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 17 Mayıs 2023 #3 Solotea dedi: Eki Görüntüle 1782029 İtemsatış'ta şöyle bir satıcı var ve ben bu kişiden hesap aldım. Hesap banlı çıktı. Nereden bu kişiyi şikayet edebilirim bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hesaptaki banı videoya çek ve ekran fotoğrafı al. Siteden bulamadıysan canlı destek link atıyor oraya yükle ve şikayetini dile getir.
Solotea dedi: Eki Görüntüle 1782029 İtemsatış'ta şöyle bir satıcı var ve ben bu kişiden hesap aldım. Hesap banlı çıktı. Nereden bu kişiyi şikayet edebilirim bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hesaptaki banı videoya çek ve ekran fotoğrafı al. Siteden bulamadıysan canlı destek link atıyor oraya yükle ve şikayetini dile getir.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.936 Çözümler 17 17 Mayıs 2023 #4 Satın alırken veya satarken ekran kaydı al diyor İtemsatış. Almadıysan biraz zor. Desteğe yaz. Veya değişim talep et.
Satın alırken veya satarken ekran kaydı al diyor İtemsatış. Almadıysan biraz zor. Desteğe yaz. Veya değişim talep et.