theraxx Decapat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:01 #11 istanbulkahvecisi dedi: Mağaza olunca tedarik açılıyor orada daha ucuz her şey oradan alıyorlar bende dahil. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öğrendim ama benim ürünler satmıyor. 3 gün geçti 1 satış bile yok 55 olsam tedarikle alır satarım.
istanbulkahvecisi dedi: Mağaza olunca tedarik açılıyor orada daha ucuz her şey oradan alıyorlar bende dahil. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öğrendim ama benim ürünler satmıyor. 3 gün geçti 1 satış bile yok 55 olsam tedarikle alır satarım.
marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:51 #12 theraxx dedi: Hocam bende öğrendim ama benim ürünler satmıyor. 3 gün geçti 1 satış bile yok 55 olsam tedarikle alır satarım. Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysan biraz zor ama azim önemli 1 ay 2 ay içinde mağaza olamayabilirsin bu da hevesini kırarsa bırakmaya kadar gider azimini kaybetme yani.
theraxx dedi: Hocam bende öğrendim ama benim ürünler satmıyor. 3 gün geçti 1 satış bile yok 55 olsam tedarikle alır satarım. Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysan biraz zor ama azim önemli 1 ay 2 ay içinde mağaza olamayabilirsin bu da hevesini kırarsa bırakmaya kadar gider azimini kaybetme yani.
theraxx Decapat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:16 #13 marpce dedi: Yeni başladıysan biraz zor ama azim önemli 1 ay 2 ay içinde mağaza olamayabilirsin bu da hevesini kırarsa bırakmaya kadar gider azimini kaybetme yani. Genişletmek için tıkla... Yok hocam satacak ürün yok elimde olmuyor.
marpce dedi: Yeni başladıysan biraz zor ama azim önemli 1 ay 2 ay içinde mağaza olamayabilirsin bu da hevesini kırarsa bırakmaya kadar gider azimini kaybetme yani. Genişletmek için tıkla... Yok hocam satacak ürün yok elimde olmuyor.