İtemsatış şikayette bulunabilir mi?

kadirbeys11

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, ben İtemsatış'ta yaşadığım bir sorunu şikayet vardan şikayet ettim ve bana dediler ki haksız yere şikayet ettiğiniz için şikayette bulunacağız. Dediler ve ben de şikayeti vs kaldırdım zaten hemen bunu yazdıktan sonra yaşım 18'den küçük. Ne olur? Korkuyorum. Ailemi de mağdur etmek istemiyorum, üzülüyorum.

Merhaba, ben İtemsatış'ta yaşadığım bir sorunu şikayet vardan şikayet ettim ve bana dediler ki haksız yere şikayet ettiğiniz için şikayette bulunacağız. Dediler ve ben de şikayeti vs kaldırdım zaten hemen bunu yazdıktan sonra yaşım 18'den küçük. Ne olur? Korkuyorum. Ailemi de mağdur etmek istemiyorum, üzülüyorum.

Kardeşim haksız şikayetten seni şikayet edemezler korkutmuşlar şikayetin nedir? Ayrıca şikayetini kaldırma sakın

ben yanlış kategoride hesap satmışım efendim hesabıma kısıtlama geldi bende şikayet vara yazdım arkadasım dedi ordan yaz düzeltirler sorunu sonra bana dönüs yapti item sitemizi markamizi karalamadakdan size suç duyurusunda bulunacaktır vs dedi korkuyorum şikayeti kaldırdım çözüldü yaptım wp den ve itemden yazdım bana cevap vermiyorlar sabahtan beri kalbimin ritmi değişti

Ben yanlış kategoride hesap satmışım efendim hesabıma kısıtlama geldi bende şikayet vara yazdım arkadasım dedi oradan yaz düzeltirler sorunu sonra bana dönüs yapti item sitemizi markamizi karalamadakdan size suç duyurusunda bulunacaktır vs dedi korkuyorum şikayeti kaldırdım çözüldü yaptım wpden ve itemden yazdım bana cevap vermiyorlar sabahtan beri kalbimin ritmi değişti.

Kardeşim açılmadıysa hesap şikayeti çekme bir şey yapamazlar yanlış kategori diye değiştirebilirsin kategoriyi.

Kardeşim açılmadıysa hesap şikayeti çekme bir şey yapamazlar yanlış kategori diye değiştirebilirsin kategoriyi.
yanlış kategoride satış ypmışım işte bende diyom düzeltcem yapmam bidaha bidaha kaldırılmayacaktır diyor ilan koyamıyordum işte bende şikayet var sitesine yazdım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı