İtemsatış şikayette bulunabilir mi?

Ya şimdi bu mesajları görüp technopattada markayı karalıyon diye bana mesaj atarlarsa ne olacak kimlik bilgilerim vs var sitede.

Şikayetini çekme kardeşim şikayet et şikayet gelse ne olacak savcılıktan arayıp oğlunuz suç işlemiş 10 yıl hapse göndereceğiz mi diyecekler.

Annem ve babam öğrenmesin yani ben onu istiyorum onları uğraştırmak istemiyorum büyük olsa yaşım umurumda olmazdı.

Hiçbir şey olmaz herkesin rutin başına gelen şeyler sence yapabilecek olsalar yapmazlar mıydı İtemsatış'ta bir sürü şikayet postları var onlara ceza gitmediğine eminim bak keyfine.

Sağlam korkutmuşlar İtemsatış'i zamanında bende çok sikayet ettim beni niye şikayet etmediler? :D

İtemsatış da çalışanların yaş ortalaması düşük sanırım.
İtemsatış personellerinin hepsi sigortalı ofis çalışanı, yaş küçük olmayı geçtim 18 yaşının altında birisi itemsatışta bulunamaz.

Kardeşim haksız şikayetten seni şikayet edemezler korkutmuşlar şikayetin nedir? Ayrıca şikayetini kaldırma sakın
Haksız şikayet iftira olur ve bir şirketi mağazaya iftira atmak haksız şekilde suçtur.. Ha tabi ki göz korkutmada olabilir fakat kanunlarda suç kapsamına girer haksız şikayet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı