İtemsatış sitesi güvenilir mi?

zMiltrex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, normalde pahalı olan bir şeyi burada daha ucuza ve güvenilir bir satıcıda buldum fakat site güvenilir mi bilmiyorum, İtemsatış'ın kendisi güvenilir midir?

İşlemi gerçekleştirirken sorun olmaz fakat ne alacağınızı bilmiyorum ama satıcı işlem bittiğinde bir kurnazlık yaparsa sizin dava etmeniz dışında bir şansınız pek yok ki bu çok oluyor itemsatış da

Merhaba, normalde pahalı olan bir şeyi burada daha ucuza ve güvenilir bir satıcıda buldum fakat site güvenilir mi bilmiyorum, İtemsatış'ın kendisi güvenilir midir?

İtemsatış güvenilirdir ama satıcılar o kadar güvenilir olmayabiliyor.

Dava ile ilgilenmiyorlar sanırım pek, bir arkadaşım dolandırılmıştı emniyete gitmişti emniyetten azar yiyip gelmişti. Zaten 20-30 liraya bir şey alsa onun için uğraşcağını sanmıyorum.

İnsanlardan alırsan çok daha ucuza alırsın. 1K Robux 200 TL civarı.

Evet, Robux alacaksanız satıcılardan alın eğer teslim etmezse siparişi onaylamazsınız ve Robux'u göndermesse paranızı iade alırsınız.

Yani telefon numaramı İtemsatış sitesine vermemde bir sorun olmaz, değil mi?

Yani telefon numaramı İtemsatış sitesine vermemde bir sorun olmaz, değil mi?

Telefon numaranizdan adtesinize kadar her turlu bilgiti kisa bir arastirmada herkes bulabilir zaten. Bu kadar takmaniza gerek yok. Ayrıyeten kabasakalı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…