İtemsatış sitesi için tedarikçi nasıl bulunur?

canris

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, İtemsatış sitesinde satış yapmak için tedarikçi nasıl bulabilirim? Oyun hesapları, Steam hesapları ve oyun içi ürünler, Windows key gibi şeyleri nasıl tedarik edebilirim?

Bir site tarzı bir yer var mı? Ucuz yoldan tedarik edebileceğimiz bir site? İtemsatış'da 50 başarılı satıştan sonra tedarik bölümü açılıyor diye bir konuda görmüştüm fakat 50 başarılı satış için ürün satmak gerekiyor ve ürünleri nasıl tedarik edebiliriz bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben eski bir mağazayım hocam 50 satışta değil belirli şartları tamamlarsanız tedarik açılıyor

ben eski bir mağazayım hocam 50 satışta değil belirli şartları tamamlarsanız tedarik açılıyor
O belirli şartı tamamlamak için ne yapmak gerekiyor? ve tedarik kısmı açılınca ne yapabiliyoruz? Ne işe yarıyor?

O belirli şartı tamamlamak için ne yapmak gerekiyor?
son 15 gün içinde 15 satış gibi kuralı vardı mağazalar yerinden mağaza başvurusu yerinden bakabilirsin ürün tedariği yapıyorum bende zaten

son 15 gün içinde 15 satış gibi kuralı vardı mağazalar yerinden mağaza başvurusu yerinden bakabilirsin ürün tedariği yapıyorum bende zaten
Ben hay day kategorisi için satış yapmak istiyorum ama henüz bir şey bilmediğim için nasıl hesaptır, üründür vs. bulacağımı bilmiyorum. Nereden bu tür şeyleri bulabilirim? Tedarik kısmını açmak için de satış yapmak gerekiyorsa, satış yapmak içinde başta ürün tedarik etmem gerekmez mi?

Düzenleme: 50 başarılı işlem istiyor ve 50 başarılı işlemi başta ürün bulmadan nasıl gerçekleştireceğim? 15 gün içinde 15 başarılı işlem şartı da var.

Hocam size önerim uygun bir ürün bulup çok satılan bir ürün olması gerek ama onu satıp doping basmanız daima hem de yukarı taşırsanız satılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…