İtemsatış sitesinden Robux satın alınır mı?

Zyrenn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Robux almak istediğimde herkes İtemsatış kullanın dedi. Ben pek güvenemiyorum. Hele Roblox yasaklı iken. Alsam güvenli midir?
Planım görseldeki paketi satın almak.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-19 120251.png
    668,1 KB · Görüntüleme: 143
Yasakli olmasinin yaratacagi bir şey olur mu bilmiyorum ama guvenilirlik acisindan hiç sorun etme. Bu aliyor oldugunu site satiyor, bir de saticilar var. Onlardan bir şey alirken video kaydina al calismazsa para iadesi yapiliyor.

Arkadaşlar. Robux almak istediğimde herkes İtemsatış kullanın dedi. Ben pek güvenemiyorum. Hele Roblox yasaklı iken. Alsam güvenli midir?
Planım görseldeki paketi satın almak.
Dostum bu bizzat İtemSatış'ın kendi sattığı robux. Normal kullanıcıların sattığı 1000 robux 200-250 TL arası gidiyor. Sana normal kullanıcıdan almanı söylememişler. Şu görseldekini kullanıcılar değil İtemSatış satıyor. Kategorilere gel, "Roblox"u seç, "Roblox item pet" seçeneğine gel, o filtreleme kısmında "Robux" olacaktır zaten. Kullanıcılar komisyonlu komisyonsuz satıyor. Komisyonlu alırsan 1429 robuxluk bir gamepass oluşturuyorsun, Roblox 429 robuxu kendine komisyon olarak alıp sana 1000 bırakıyor. Komisyonsuz alırsan 1000 robuxluk gamepass oluşturuyorsun. 300'ünü Roblox alıyor sana kalıyor 700 robux.

En ucuzunu bulmak için Robux seçeneğine girdikten sonra sağ üstten "En düşük fiyat" daha sonrasında
kelime ara kısmına da 1000 yaz. Vitrindekiler başa sabit durumda. Az aşağı kaydırdınmı vitrinden olmayan ucuzları göreceksin onlarda komisyonsuz oluyor. Komisyonlu arayabilirsin.

Teşekkür ederim. İlk başta şüphe etmiştim

İtemsatış'ın kendi sattığından almanın fiyat dışı bir problemi var mı? Ben kullanıcılardan değil de oradan almayı düşünüyorum. Bir de bu da mı aynı şekilde çalışcak?

İtemsatış'ın kendi sattığından almanın fiyat dışı bir problemi var mı? Ben kullanıcılardan değil de oradan almayı düşünüyorum. Bir de bu da mı aynı şekilde çalışcak?
Ayni calisir. Ama guvenilir satici isaretleyip en basarili secenegiyle alirsaniz problem cikma ihtimali yok. Saticilarin en fazla satis yapanlari problem cikartmaz ve daha ucuz. Ayni sekilde sitenin orijinal satisi da aynidir sorun cikmaz.

Ayni calisir. Ama guvenilir satici isaretleyip en basarili secenegiyle alirsaniz problem cikma ihtimali yok. Saticilarin en fazla satis yapanlari problem cikartmaz ve daha ucuz. Ayni sekilde sitenin orijinal satisi da aynidir sorun cikmaz.
Aksine en başarılı sayılmış kişiler daha çok sıkıntı çıkarır. Geç dönmesi ve teslimatta sorun çekmesi gibi. Zaten satıcılar itemsatışa TC kimliğini veriyor. 100 bin satış yapmış ile 1 satış yapmış kişinin verdiği güvenlik aynı. 1 satmış kişi daha hızlı ilgilenir. Sorun çıkarsa da zaten talep açarsınız zorunlu bir şekilde gerekeni vermek zorunda kalırlar.

Kral Eson - Üyenin Profili ve İlanları bu elemandan Robux aldım sence güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…