İtemsatış sitesine dava açılabilir mi?

E karşıdaki adamın bilgilerini almak bu kadar kolaysa istediğim kişinin bilgisini öğrenebilirim ki?
Muhtemelen dolandirildiginizin ispatını isterler. Istediğiniz her kişi Itemsatis üyesi olmayabilir zaten.

Göz korkutmaysa ve hukuksal dayanak yoksa dava açılınca ne olacak yani.
Hiçbir şey. 300 lira için dava açmak bu yüzden mantıklı değil. Site üzerinden hesabı geri alan kişiyi zorlayın. İlla ki korkup parayı geri verecektir. Ama gidip dolandırıcılık suçlamasıyla dava açmak pek mantıklı değil.

Ben de bu mesajı alıntılayana $10.000 dolar ceza kesiyorum. Oldu mu? Olmadı. Onların yasalar önünde bir geçerliliği yoktur, korkutma amaçlı yazıyorlar.

Peki dava açabilir miyim açamaz mıyım dostum.

E karşıdaki adamın bilgilerini almak bu kadar kolaysa istediğim kişinin bilgisini öğrenebilirim ki?
Siteye üye olmadan önce yazıyor zaten. Rastgele birinin bilgilerini almıyorsun. Şikayette de kanıt istemeden vermezler ayrıca o bilgileri.

İtem satış sitesi içinde birçok dolandırıcı mevcut kesinlikle işlem yapmayın site içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…