RahatVodka Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #21 kanty dedi: Merhaba İtemsatış sitesi üzerinden 300TL'ye Valorant hesabı aldım adam 2 gün geçmeden geri çekti hesabı. Dava açmak istiyorum 300 TL için değil adamın başının yanmasını istiyorum mümkün müdür? İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Dava düşer çünkü alım satım yasak bir şey avukata ödediğinle kalırsın.
kanty dedi: Merhaba İtemsatış sitesi üzerinden 300TL'ye Valorant hesabı aldım adam 2 gün geçmeden geri çekti hesabı. Dava açmak istiyorum 300 TL için değil adamın başının yanmasını istiyorum mümkün müdür? İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Dava düşer çünkü alım satım yasak bir şey avukata ödediğinle kalırsın.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Mayıs 2022 #22 Dava açma hakkına sahipsin. Mahkemeye gidersen İtemsatış bilgileri mahkemeye vermek zorunda zaten. Ama davayı kazanır mısın bilemem.
Dava açma hakkına sahipsin. Mahkemeye gidersen İtemsatış bilgileri mahkemeye vermek zorunda zaten. Ama davayı kazanır mısın bilemem.