T.C. Kimlik Numarası (TCN) ile yapabileceğiniz işlemleri öğrenin. Ayrıca, TCN'nizi başkalarının eline geçmemesi için nasıl koruyacağınıza dair önemli bilgiler edinin.
Zaten bu olay 3-4 ay önce oldu atlattım bu olayı zaten. Kimse şu ana kadar direk mesajla T.C.mi söylemedi bana. Ben sadece bu sitede sıkıntı çıkar mı diye sordum.
Zaten bu olay 3-4 ay önce oldu atlattım bu olayı zaten. Kimse şu ana kadar direk mesajla T.C.mi söylemedi bana. Ben sadece bu sitede sıkıntı çıkar mı diye sordum.
T.C. Kimlik Numarası (TCN) ile yapabileceğiniz işlemleri öğrenin. Ayrıca, TCN'nizi başkalarının eline geçmemesi için nasıl koruyacağınıza dair önemli bilgiler edinin.
Attığın linkteki yorumları oku istersen adına şirket açarlar donuna kadar alırlar adına kredi çekerler ahaha ben herkesin adına kredi çekiyim şirket kuruyum o zaman varmı öyle bişey.
Hastanede çalışıyorum hasta kayıt yaparken t.c vermek zorundasın ve onlar sisteme kayıt oluyor bütün gelenlerin adına şirket açıcam kredi çekicem şimdi, teşekkürler.