İtemsatış tarzı sitelerde nasıl satış yapılır?

İtemsatış gibi sitelerin Discord sunucuları vardır oralarda dolaşın denk gelirsiniz. Tanıdığınız yoksa çok zor bu piyasaya girmeniz.
Nereden bulabilirim biraz araştırdım fakat bulamadım.

Hocam konuyu diriltiyorum ben de başlamak istiyorum da bu tarz şeylere. Discord nitro, steam key, random key, xbox key gibi gibi şeyler toptan alıp satmak istiyorum nasıl yapabilirim.

Hocam konuyu diriltiyorum ben de başlamak istiyorum da bu tarz şeylere. Discord nitro, steam key, random key, xbox key gibi gibi şeyler toptan alıp satmak istiyorum nasıl yapabilirim.
Hocam benim Rusya'dan aldığım bir arkadaş vardı ve yaklaşık 6-7 aydır haber alamıyorum umarım başına bişey gelmemiştir. Onun dışı bazi satıcılar uygun fiyata verebilir toplu alırsanız itemsatis içerisinde.

Ucuza satılıyor hepsi çöp hesaplar.

Hocam ben İtemsatış'da satmayı düşünüyorum zaten nasıl olacak ki o. Umarım hocam en yakında zaman da ulaşırsınız.

Hocam ben İtemsatış'da satmayı düşünüyorum zaten nasıl olacak ki o. Umarım hocam en yakında zaman da ulaşırsınız.
Hocam savaştan dolayı falan birşey olduğunu düşünüyorum maalesef. İtemsatış'da bazı satıcılara ucuzdan almayı teklif edebilirsiniz. Örneğin ürün 10 TL'dir siz 10 tanesini 80 TL'ye alıp kâr payı koyup satarsınız vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…