İtemsatış tedarikçi nasıl bulunur?

Bruhmoment1

Hectopat
Daha fazla  
Mağazalara sorduğumda hiçbiri bilgi vermek istemiyor. Birine sorduğumda ise bazı mağazaların bu random hesapları vs kendilerinin üretmiş olduğunu söyledi. Kendim bu işe girmek istiyorum ama bilmediğim veya bilgi alamadığım için nasıl yapılacağını bilmiyorum. Sadece bilen birileri söyleyip yardımcı olursa sevinirim. Nedir bu işin sırrı?

Mağazalara sorduğumda hiçbiri bilgi vermek istemiyor. Birine sorduğumda ise bazı mağazaların bu random hesapları vs kendilerinin üretmiş olduğunu söyledi. Kendim bu işe girmek istiyorum ama bilmediğim veya bilgi alamadığım için nasıl yapılacağını bilmiyorum. Sadece bilen birileri söyleyip yardımcı olursa sevinirim. Nedir bu işin sırrı?

AlbayStore adlı mağaza da var haberiniz olsun bilgi falan veriyor.

@Floppy bu konuda size ihtiyacımız var hocam combolist vs detaylı anlatırsanız çok iyi olur.

Combolist denen şey RAT loglarının site:kullanıcıadı:şifre olan txt bir sürü log birleştirilmesine denir bulmak için ya satın alırsın ya da forumlardan bulursun e-posta erişimi olmadığı için random diye satıyorlar çok boş iş kaar edemezsin ben kendim stealer yaptım oradan hesapları maili ile alıp öyle satış yapıyorum.
Tedarikci vs de uğraşma boşuna kaarı dediğim gibi cok düşük olur olmaz bile hatta.
Zaten Valorant checkların hepsi fixlendi diye duydum olanlarda bayağı pahalı satılıyor para verip alsanda çoğnulukla aynı logu 50 kişiye sattıkları için çok da verimli olmaz.

Combolist denen şey RAT loglarının site:kullanıcıadı:şifre olan txt bir sürü log birleştirilmesine denir bulmak için ya satın alırsın ya da forumlardan bulursun e-posta erişimi olmadığı için random diye satıyorlar çok boş iş kaar edemezsin ben kendim stealer yaptım oradan hesapları maili ile alıp öyle satış yapıyorum.
Tedarikci vs de uğraşma boşuna kaarı dediğim gibi cok düşük olur olmaz bile hatta.
Zaten Valorant checkların hepsi fixlendi diye duydum olanlarda bayağı pahalı satılıyor para verip alsanda çoğnulukla aynı logu 50 kişiye sattıkları için çok da verimli olmaz.
Tedarik sağlayan dc sunucuları bulunuyor mu sizde?

Öncelikle merhaba ben kendi adıma konuşacağım büyük mağazaları bilmem biri beni söylemiş diye yazıyorum aklınıza takılan bir soruyu bana sorabilirsiniz soruya göre detaylı bilgiyi vermeye elimden geldiği kadar cevaplarım hesapları nereden aldığımı sorarsanız hesapların guardsız ve ortak erişim olduğunu belirtiyorum tedarik yaparken 2 TL'den ömür boyu garanti veriyordum yani değişime her zaman açığım ortağım var ondan alıyorum kendime özel hesaplarımda var guardlı olarak onların satışınıda 20 Nisanda başlamaya düşünüyorum tedarik artık nadir yapıyorum aklınıza takılan başka bir soru için yazabilirsiniz ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim. Mağazamdaki ürünleri görmek için 20 Nisanda bakabilirsiniz. İyi günler diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı