Ayberxs Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 İtemsatış'taki paramı Tosla kartıma aktarmak istiyorum. IBAN istiyor. IBAN numarasını nereden öğrenebilirim?
İtemsatış'taki paramı Tosla kartıma aktarmak istiyorum. IBAN istiyor. IBAN numarasını nereden öğrenebilirim?
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 toslada iban yok diye biliyorum, tanıdığın birinin ibanina cek ondan iste parayı
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Tosla'dan para çekemezsiniz para size ulaşmadan 24 saat içinde göndericiye iade edilir.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 Tosla'da IBAN yok. Eğer 18 yaş altıysanız IBAN'ı olan tek kart DenizBank'ındı diye biliyorum ama emin değilim.
Tosla'da IBAN yok. Eğer 18 yaş altıysanız IBAN'ı olan tek kart DenizBank'ındı diye biliyorum ama emin değilim.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 Finn03 dedi: toslada iban yok diye biliyorum, tanıdığın birinin ibanina cek ondan iste parayı Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Tosla'da IBAN yok. Eğer 18 yaş altıysanız IBAN'ı olan tek kart DenizBank'ındı diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Tosla'da IBAN var ancak sadece kendi banka hesabınızdan gönderebiliyorsunuz, para çekilemez.
Finn03 dedi: toslada iban yok diye biliyorum, tanıdığın birinin ibanina cek ondan iste parayı Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Tosla'da IBAN yok. Eğer 18 yaş altıysanız IBAN'ı olan tek kart DenizBank'ındı diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Tosla'da IBAN var ancak sadece kendi banka hesabınızdan gönderebiliyorsunuz, para çekilemez.