iAresss Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 96 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #1 İtemsatış üzerinden Steam hesabı satın aldım fakat dolandırıldım. Ne yapmalıyım? Nereye başvurabilirim?
İtemsatış üzerinden Steam hesabı satın aldım fakat dolandırıldım. Ne yapmalıyım? Nereye başvurabilirim?
Kayn22 Zeptopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 Soğuk su için.Ne kadar bir ücret kaptırdınız ?
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 30 Ocak 2022 #3 Başvuramazsın. Steam hesap alım satım yasak.
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 30 Ocak 2022 #4 Sitedeki supporta yazdınmı? Bende sorun yaşamıştım parayı geri hesabınıza yatıralım demişlerdi.
Kayn22 Zeptopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #5 adanalı ayhan dedi: Başvuramazsın. Steam hesap alım satım yasak. Genişletmek için tıkla... Kanka bu hesap alım satımından başımıza bir iş gelir mi yasak ya ondan soruyorum.
adanalı ayhan dedi: Başvuramazsın. Steam hesap alım satım yasak. Genişletmek için tıkla... Kanka bu hesap alım satımından başımıza bir iş gelir mi yasak ya ondan soruyorum.
mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2022 #6 Sitenin Support'una ticket at. Sorun çözülmezse Steam'e yaz bu hesap alınıp satılıyor diye, Tos'a aykırı olduğu için ban atarlar belki bilmiyorum.
Sitenin Support'una ticket at. Sorun çözülmezse Steam'e yaz bu hesap alınıp satılıyor diye, Tos'a aykırı olduğu için ban atarlar belki bilmiyorum.
iAresss Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 96 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #7 Kayn22 dedi: Soğuk su için. Ne kadar bir ücret kaptırdınız? Genişletmek için tıkla... Ücret 15 TL aslında ben ücretten çok akıllanmasını ve diğer insanlar da bu tuzağa düşmesin istediğimden konu oluşturmuştum yine de teşekkür ederim.
Kayn22 dedi: Soğuk su için. Ne kadar bir ücret kaptırdınız? Genişletmek için tıkla... Ücret 15 TL aslında ben ücretten çok akıllanmasını ve diğer insanlar da bu tuzağa düşmesin istediğimden konu oluşturmuştum yine de teşekkür ederim.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #8 Oyunlar'da olsun Siteler'de olsun alım satım yapmak yasak ama bi Steam'le iletişime geçin belki Yardımcı olurlar.
Oyunlar'da olsun Siteler'de olsun alım satım yapmak yasak ama bi Steam'le iletişime geçin belki Yardımcı olurlar.
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 30 Ocak 2022 #9 iAresss dedi: Ücret 15 TL aslında ben ücretten çok akıllanmasını ve diğer insanlar da bu tuzağa düşmesin istediğimden konu oluşturmuştum yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Support cüzdan hesabınıza o ücreti iade ediyor fakat kartınıza geri atmıyor. Yani para onlarda kalıyor ve bir oyun vs alsanız yine 2 gün sonra sorun yaşıyorsunuz. Şikayetvara şikayet edebilirsiniz.
iAresss dedi: Ücret 15 TL aslında ben ücretten çok akıllanmasını ve diğer insanlar da bu tuzağa düşmesin istediğimden konu oluşturmuştum yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Support cüzdan hesabınıza o ücreti iade ediyor fakat kartınıza geri atmıyor. Yani para onlarda kalıyor ve bir oyun vs alsanız yine 2 gün sonra sorun yaşıyorsunuz. Şikayetvara şikayet edebilirsiniz.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.186 Makaleler 3 Çözümler 61 30 Ocak 2022 #10 adanalı ayhan dedi: Başvuramazsın. Steam hesap alım satım yasak. Genişletmek için tıkla... Steam hesap alımı Steam üzerinde yasak. Hakim: "Steam hesap alım satımı yasakmış dava iptal" demez. Ortada dolandırıcılık söz konusu. Son düzenleme: 30 Ocak 2022
adanalı ayhan dedi: Başvuramazsın. Steam hesap alım satım yasak. Genişletmek için tıkla... Steam hesap alımı Steam üzerinde yasak. Hakim: "Steam hesap alım satımı yasakmış dava iptal" demez. Ortada dolandırıcılık söz konusu.