İtemsatış üzerinde dolandırılınca nereye başvurulur?

iAresss

Decapat
İtemsatış üzerinden Steam hesabı satın aldım fakat dolandırıldım. Ne yapmalıyım? Nereye başvurabilirim?

Soğuk su için.Ne kadar bir ücret kaptırdınız ?

Sitedeki supporta yazdınmı? Bende sorun yaşamıştım parayı geri hesabınıza yatıralım demişlerdi.

Sitenin Support'una ticket at. Sorun çözülmezse Steam'e yaz bu hesap alınıp satılıyor diye, Tos'a aykırı olduğu için ban atarlar belki bilmiyorum.

Soğuk su için. Ne kadar bir ücret kaptırdınız?

Ücret 15 TL aslında ben ücretten çok akıllanmasını ve diğer insanlar da bu tuzağa düşmesin istediğimden konu oluşturmuştum yine de teşekkür ederim.

Oyunlar'da olsun Siteler'de olsun alım satım yapmak yasak ama bi Steam'le iletişime geçin belki Yardımcı olurlar.

Ücret 15 TL aslında ben ücretten çok akıllanmasını ve diğer insanlar da bu tuzağa düşmesin istediğimden konu oluşturmuştum yine de teşekkür ederim.
Support cüzdan hesabınıza o ücreti iade ediyor fakat kartınıza geri atmıyor. Yani para onlarda kalıyor ve bir oyun vs alsanız yine 2 gün sonra sorun yaşıyorsunuz. Şikayetvara şikayet edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…