K kemallakk Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #1 İtemsatış uzerinden Robux satın aldım fakat Robux gelmeden once 3 gunluk bir ban yedim ve Robux sales of goods kısmında gozukuyor. Ne olmus olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2025
İtemsatış uzerinden Robux satın aldım fakat Robux gelmeden once 3 gunluk bir ban yedim ve Robux sales of goods kısmında gozukuyor. Ne olmus olabilir?
B bygra1 Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #2 kemallakk dedi: İtemsatış uzerinden Robux satın aldım fakat Robux gelmeden once 3 gunluk bir ban yedim ve Robux sales of goods kısmında gozukuyor. Ne olmus olabilir? Genişletmek için tıkla... bekle gelir Artı 0 Eksi
kemallakk dedi: İtemsatış uzerinden Robux satın aldım fakat Robux gelmeden once 3 gunluk bir ban yedim ve Robux sales of goods kısmında gozukuyor. Ne olmus olabilir? Genişletmek için tıkla... bekle gelir
Serquis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 4.961 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire Pulse RX6600 8GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 26 Eylül 2025 #3 kemallakk dedi: İtemsatış uzerinden Robux satın aldım fakat Robux gelmeden once 3 gunluk bir ban yedim ve Robux sales of goods kısmında gozukuyor. Ne olmus olabilir? Genişletmek için tıkla... Gamepass ile alınan robuxların 5 gün bekleme süresi var. Bekleme süresi dolunca gelir. Artı 0 Eksi
kemallakk dedi: İtemsatış uzerinden Robux satın aldım fakat Robux gelmeden once 3 gunluk bir ban yedim ve Robux sales of goods kısmında gozukuyor. Ne olmus olabilir? Genişletmek için tıkla... Gamepass ile alınan robuxların 5 gün bekleme süresi var. Bekleme süresi dolunca gelir.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.905 Çözümler 29 Yer ABD, Seattle 26 Eylül 2025 #4 kemallakk dedi: İtemsatış uzerinden Robux satın aldım fakat Robux gelmeden once 3 gunluk bir ban yedim ve Robux sales of goods kısmında gozukuyor. Ne olmus olabilir? Genişletmek için tıkla... İtemsatış'tan alınca belli bir süre oluyor 14 gün diye biliyorum ama değişiyor. O gün bitince geliyor. Artı 0 Eksi
kemallakk dedi: İtemsatış uzerinden Robux satın aldım fakat Robux gelmeden once 3 gunluk bir ban yedim ve Robux sales of goods kısmında gozukuyor. Ne olmus olabilir? Genişletmek için tıkla... İtemsatış'tan alınca belli bir süre oluyor 14 gün diye biliyorum ama değişiyor. O gün bitince geliyor.
KS KS K kemallakk Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #5 bygra1 dedi: bekle gelir Genişletmek için tıkla... 15 gunu gecti Artı 0 Eksi