Güvenilir sitedir rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Özellikle "güvenilir satıcı" ünvanına sahip satıcılardan alışveriş yaparsanız sizin için daha güvenilir ve iyi olur
Evet resimdekiler güvenilir satıcı. Güvenlikle ilgili yanıtlarımı aldım. Ama anlamadığım 2 şey var. Neden hesap bilgileri değiştirilmiyor ve ortak hesapsa nasıl Online oynayacağım?
Evet resimdekiler güvenilir satıcı. Güvenlikle ilgili yanıtlarımı aldım. Ama anlamadığım 2 şey var. Neden hesap bilgileri değiştirilmiyor ve ortak hesapsa nasıl Online oynayacağım?
Hocam bu tarz satıcılar genelde random hesap satanlar ve fiyatta gördüğünüz gibi ucuz.Başka yerlerden tedarik edip uyguna satıyorlar.Başka yerden de olduğu için onlarında hesap bilgilerini değiştirebilmeleri mümkün değil diye biliyorum.