İtemsatış üzerinden dava açılması hangi sonuçları açabilir?

Evet. Valorant hesabı için ne davası yahu. Benim yaşadığım olayın tamamı maksimum 1-1.5 haftalık bir süreçti tabii.

Hocam biraz daha detay verebilir misiniz yaşadığınız olay ile ilgili ve benim ne yapmam gerektiği hakkında?

Hocam biraz daha detay verebilir misiniz yaşadığınız olay ile ilgili ve benim ne yapmam gerektiği hakkında?

Verilebilinecek tek tavsiye İtemsatış yetkililerine gerekli tüm kanıtları sunarak darlamak. Şikayetvar'da kullanılabilir.

Hocam sonucu da bu konuda paylaşır mısınız? Çünkü hep gördüğümüz klasik senaryo, satıcı hesabı alan kişi çaldırmış deyip aradan çıkıyor. Riot desen hesap satışı yasak olduğu için yardımcı olmuyor. İtemsatış da sadece aracılığı yapıp aradan çıkıyor. Bu olaylarda sonuç alabileni görmedim, belki de kimse çok üstüne gitmediği içindir. Sonucunu paylaşırsanız eğer diğer insanlar da bilgilenmiş olur.

Tabii ki, paylaşırım.

Bu tür durumlarda icra kağıdı gönderiyor bu tür siteler. Dava konusunda bilgileri paylaşırlar en fazla, uğraşacak kişi yine sen olursun.

geçmiş olsun fakat ilgilenmiyorlar maalesef paran çöp olmuş

bir dahaki sefere ilk mailli hesap al mail devir alma

Satın aldığınız ürün ilk mailsizse ve geri çekildiğini satıcı tarafından kesin bir şekilde düşünüyorsanız, süreci başlatmanız sizin için en doğrusu olacaktır. Satıcı, size satış öncesi veya satış sonrasında her türlü desteği sağlamakla yükümlüdür.

Şunu belirtmek isterim ki, Riot Games hesabı satın alıyorsanız ve hesap ilk mail – ilk sahibi tarafından geri çekiliyorsa kanıtlanabilecek bir delil yoktur. Bu durum sizinle de ilgili değildir, Riot Games bu konuyla ilgili bilgi paylaşımı yapmamaktadır.

Bundan dolayı Valorant hesap alımı yapıyorsanız, bunun bilincinde olup almanız daha iyi olacaktır.

Ben yıllardır Steam hesapları satın alıyorum ve hesaplar ilk mail tarafından geri çekildiğinde telefona mesaj geliyor. Steam’in güvenlik sistemi Riot Games’inkinden bin kat daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…