İtemsatış üzerinden hesap nasıl alınır?

alfarrow

Hectopat
Yer
Volgograd, Rusya
Daha fazla  
Merhaba İtemsatış sitesinden LoL hesabı alacağım. Satın alma işlemleri nasıl oluyor? Mesela satın aldım hesap bilgileri bana direk otomatik olarak mı geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Site harici konuşacağım. Zamanında 20 TL gibi komik bir rakama 30 seviye bir hesap aldım. 3-5 gün sonra hesap sahibi tarafından geri alındı. Riot çalınma bildirimi yapan kişiden ilk açtığı kostüm, ödeme yaptığı kart vb. bilgileri alarak teyit ettikten sonra sahibine iade ediyor hesabı. Tabii ki bu süreçte hesabı satan kişi çalındı diyor. IP kontrolünde de farklı IP çıkınca yapacak pek bir işlem kalmıyor. Demem odur ki yerinde olsam hiçbir şekilde hesap satış veya ticaretine bulaşmazdım.

Ek olarak geçen gün aynısı arkadaşımın başına geldi. 20 TL'ye Valorant hesabı aldı. Oyundaydık bir anda oyundan çıktı ve asıl sahibi geldi. Sen kimsin falan dedi olayı anlattım. Arkadaşımın Instagram'ını istedi. Ve hesabı asıl sahibine teslim etti. Olan 20 lirasına oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…