İtemsatış üzerinden Steam key almak mantıklı mı?

WingarMST

Centipat
Daha fazla  
İtemsatış üzerinden Steam key almayı düşünüyorum ve fiyatlar bayağı uygun. Bu aralar CS2 skinleri alıyorum oradan ama sizce key almak mantıklı mı? İtemsatış üzerinden Steam key alan varsa yardımcı olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Human: Fall Flat aldım iki kere. İki kere de GTA 5. Eğer kendi satıcısından yani İtemsatış'ın kendisinden alırsan 1 dakikaya geliyor. Geri de gitmiyor. Gayet iyi ve güvenilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Human: Fall Flat aldım iki kere. İki kere de GTA 5. Eğer kendi satıcısından yani İtemsatış'ın kendisinden alırsan 1 dakikaya geliyor. Geri de gitmiyor. Gayet iyi ve güvenilir.
Yok zaten kendi satıcısından alıcam başka bi satıcıdan alma gibi bi hataya düşmem

Yok zaten kendi satıcısından alacağım başka bir satıcıdan alma gibi bir hataya düşmem.

Kabasakal itemsatışa göre neredeyse tüm ürünlerde çok daha ucuza satıyor bende İtemsatış'dan aldım 3 defa oyun kabasakalda çok daha ucuzmuş sonradan pişman oldum.

Anahtar almanın tek dezavantajı oyunu beğenmezseniz iade edememek. Onun haricinde bir olumsuz yanını görmedim hiç. Nerede ucuzsa oradan anahtar şeklinde almak daha mantıklı olur.

Anahtar almanın tek dezavantajı oyunu beğenmezseniz iade edememek. Onun haricinde bir olumsuz yanını görmedim hiç. Nerede ucuzsa oradan anahtar şeklinde almak daha mantıklı olur.
Yok zaten bilmediğim oyunu almam bildiklerimi alıcam.
Kabasakal itemsatışa göre neredeyse tüm ürünlerde çok daha ucuza satıyor bende İtemsatış'dan aldım 3 defa oyun kabasakalda çok daha ucuzmuş sonradan pişman oldum.
Uzun zamandır İtemsatıştan ürün alıyorum o yüzden güvendiğim için kabasakala pek bilmiyorum o yüzden dostum ama yinede teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…