schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 422 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #1 Ben İtemsatış üzerinden ürün satmaya başlamayı düşünüyorum. İzlenme takipçi gibi mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Alezhias Picopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 Valla satmak mantıklı olabilirde, öyle sitelerden güvenilir birini bulmadıkça almak mantıksız
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 Uygun fiyattan satarsan olabilir. Ancak izlenme, takipçi gibi ürünlerin alıcısı az oluyor genelde bu tarz platformlarda.
Uygun fiyattan satarsan olabilir. Ancak izlenme, takipçi gibi ürünlerin alıcısı az oluyor genelde bu tarz platformlarda.
schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 422 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #4 Avenged dedi: Uygun fiyattan satarsan olabilir. Ancak izlenme, takipçi gibi ürünlerin alıcısı az oluyor genelde bu tarz platformlarda. Genişletmek için tıkla... Valorant random hesap veya izlenme takipçi mavi tikli yorum gibi şeyler satmayı düşünüyorum.
Avenged dedi: Uygun fiyattan satarsan olabilir. Ancak izlenme, takipçi gibi ürünlerin alıcısı az oluyor genelde bu tarz platformlarda. Genişletmek için tıkla... Valorant random hesap veya izlenme takipçi mavi tikli yorum gibi şeyler satmayı düşünüyorum.