2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 4 Haziran 2023 #11 leeeth dedi: İtemsatış'ın kendisi yapabiliyor satıcı değişim yapmadığında. Genişletmek için tıkla... Yapmaz. Düşük olasılık.
leeeth dedi: İtemsatış'ın kendisi yapabiliyor satıcı değişim yapmadığında. Genişletmek için tıkla... Yapmaz. Düşük olasılık.
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #12 264523 dedi: Yapmaz. Düşük olasılık. Genişletmek için tıkla... Hayır yapıyor kanka düşük olasalılık falan değil satıcı değişim yapmazsa itemsatış parasını geri iade ediyor satıcıdan alıyor parayı
264523 dedi: Yapmaz. Düşük olasılık. Genişletmek için tıkla... Hayır yapıyor kanka düşük olasalılık falan değil satıcı değişim yapmazsa itemsatış parasını geri iade ediyor satıcıdan alıyor parayı
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 4 Haziran 2023 #13 leeeth dedi: Hayır yapıyor kanka düşük olasalılık falan değil satıcı değişim yapmazsa İtemsatış parasını iade ediyor satıcıdan alıyor parayı Genişletmek için tıkla... İşte satıcı başka hesap veriyor konu kapanıyor. Adamın elinde binlerce hesap var. Cimrilik yapmıyor sana veriyor sonra bana tekrar satıyor
leeeth dedi: Hayır yapıyor kanka düşük olasalılık falan değil satıcı değişim yapmazsa İtemsatış parasını iade ediyor satıcıdan alıyor parayı Genişletmek için tıkla... İşte satıcı başka hesap veriyor konu kapanıyor. Adamın elinde binlerce hesap var. Cimrilik yapmıyor sana veriyor sonra bana tekrar satıyor
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #14 264523 dedi: İşte satıcı başka hesap veriyor konu kapanıyor. Adamın elinde binlerce hesap var. Cimrilik yapmıyor sana veriyor sonra bana tekrar satıyor Genişletmek için tıkla... Önceki sayfada random almak bu yüzden mantıksız diye söyledim ya zaten.
264523 dedi: İşte satıcı başka hesap veriyor konu kapanıyor. Adamın elinde binlerce hesap var. Cimrilik yapmıyor sana veriyor sonra bana tekrar satıyor Genişletmek için tıkla... Önceki sayfada random almak bu yüzden mantıksız diye söyledim ya zaten.