İtemsatış Valorant hesap satışı yüzünden dava mümkün mü?

w0lixx

Femtopat
Daha fazla  
Ben yaklaşık 8 ay önce hesap sattım İtemsatış üzerinden. Hesabı alan kişi geçenlerde attığı mesajda "hesabı geri almışsın gerekli işlemleri yapacağım." tarzı bir şey dedi. Ben de adama para iadesi yapalım dedim. İlk mailin de bende olmadığını söyledim. Hesabi almadan önceki mail de arkadaşımda. Arkadaşım da almadım diyor. Adam dava açabilir mi? Ben de 18 yaşın altındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanıtlanırsa item satış destek sağlıyor. Bilgileri iletme konusunda falan. Geri aldıysanız sıkıntı uzlaşmaya çalış.

hiçbir şey yapamaz. Neyi delil gösterecek 8 ay sonra

Üstünden 8 ay geçmiş hiç birşey yapamaz

Bir şey yapamaz, beni bir sürü kişi dava edeceğim dedi hala ses seda yok o yüzden inanma.

Arada bir UYAP'tan kontrol yapın derim. Az önce tesadüfen kontrol ettiğimde sabah 9:45'te mahkemem olduğunu öğrendim. Tebligat bazen çeşitli sebeplerden dolayı ulaşmıyor. Örneğin icra davalarında itiraz süresi geçince direkt kaybediyorsunuz. Kapıya haciz geldiğinde haberiniz oluyor.

Bu işler şakaya gelmez. Çoğu dava çok uzun sürdüğü için genelde insanların haberi olmuyor. Çok örnek var. Örneğin bir adam öğrenciyken illegal işlere bulaşıyor ve hakkında dava açılıyor. Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra bir gün polis gelip götürüyor. Hapis cezası falan aldı. Sonra kurtardı mı bilmiyorum.

E-devletten zaten davan olup olmadığını sorgulatabiliyorsun, ve dediğim gibi adıma açılmış bir dava halen yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 105

Hesap alıp satmak yasa dışı zaten. Hiçbir şey olmaz alanda kabahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…